Elfog menni a baba?
Figyelt kérdés
Az 5 hetes tesztjeim sötétebbek voltak, mint a mostani 7 hetes. Még orvosnál nem voltam, csak hétfőre kaptam időpontot. Ugyanazt a márkájú tesztet használtam. Totál kivagyok... Nincs vérzésem, semmilyen fájdalmam sem. Terhestüneteim viszont vannak, de nem túl extrémek.2013. jan. 7. 13:05
1/13 anonim válasza:
ez miatt ne aggódj! Nekem is az első tesztem totál erős volt, pár nap múlva meg alig látszott...egészséges 15 hónapos :-)
2/13 A kérdező kommentje:
húú tényleg? azt hittem most már minden tesztnek jó erős csíknak kell lennie. nem tudom, hogy kibírom e ezt a hetet doki nélkül.... köszi a választ!
2013. jan. 7. 13:10
4/13 anonim válasza:
Ha nagyon aggódsz,akkor menj el hamarabb orvoshoz!!Inkább menj el hamarabb,minthogy ülj a babérjaidon és közben meg baj legyen!!Inkább menj mielőtt orvoshoz!!Az a biztos.Tudod,hogy az első 12 hét a kritikus időszak és ilyenkor még bármi előfordulhat!!
Szorítok neked,hogy ne legyen semmi baj!
22+6 hkm
6/13 anonim válasza:
Én 1 tesztet csináltam és utána 1 hétre elmentem orvoshoz 5,5 hetesen. Eszembe sem jutott, hogy több tesztet csináljak.
Szerintem ne csinálj több tesztet csak idegesíted magad. Nyugi, minden rendben lesz:-).
7/13 A kérdező kommentje:
Kedvesek vagytok köszi a válaszokat. Pont ezért csináltam tesztet, hogy nyugodtan kivárjam a doki időpontját, hogy minden rendben megy... e...
2013. jan. 7. 13:31
8/13 anonim válasza:
a nagyon halvany tesztem eredmenye epp bekesen alszik a kisagyikojaban immar 7 honapos:)
9/13 A kérdező kommentje:
de 7 hetesen volt nagyon halvány teszted???
2013. jan. 7. 16:16
10/13 anonim válasza:
igen, 7 hetesen, mert akkor mentem dokihoz! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!