9hetes vagyok, tegnap meg ma is volt egy pici rózsaszín folyásom elfog menni a baba vagy mi?
Akár annak a jele is lehet..Ha tudsz,menj be kh.ba hogy megnézzenek!Én 5.héttől 7.hétig voltam így ésjol tettem,hogy elmentem mert vérömleny volt a petezsák alatt amit uh.on látott és kellett progresztron,és meg is maradt a baba.10hetes vagyok most!
Ugyhogy jobb félni,mint megijedni alapon doki:-)
Feltétlenül menj el orvoshoz, vagy az ügyeletre. Nem akarlak megijeszteni, de vigyél magaddal mindent, ami a kórházban kellhet. Saját tapasztalatból mondom. Nekem barna maszatolásom volt, és amikor bementen az ügyeletre rögtön bent tartottak a kórházban. Szigorú fekvés + no-spa volt a "terápia"...sajnos miután hazaengedtek, 1 hét múlva megint visszakerültem, de elmondhatom hogy mostmár minden rendben és újra itthon vagyok.
Remélem nem lesz semmi baj a picikéddel!
11h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!