Elfog menni a baba?

Figyelt kérdés
Az 5 hetes tesztjeim sötétebbek voltak, mint a mostani 7 hetes. Még orvosnál nem voltam, csak hétfőre kaptam időpontot. Ugyanazt a márkájú tesztet használtam. Totál kivagyok... Nincs vérzésem, semmilyen fájdalmam sem. Terhestüneteim viszont vannak, de nem túl extrémek.
2013. jan. 7. 13:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
de foganhatott később is neked. nekem az a legnagyobb problémám, hogy az 5 hetes tesztem erősebb volt mint a 7. hétben készült.
2013. jan. 7. 16:48
 12/13 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, minden rendben van!!! Én úgy tudom, hogy azért kell a kimaradt menses után csinálni a tesztet, mert csak akkor mutatja ki a HCG hormonszintet! :) Minél később csinálod a tesztet annál halványabb lesz! Pár hónappal később meg már ki sem mutatja, pedig kerekedik a pocak! ??

Nem ez a jele, ha el akar menni a baba!!!

A jele az, amikor nagyon vérzel esetleg görcsölsz is, de még ez sem jelenti azt 100%-an, hogy elmegy!!! Barátnőm is állapotos maradt, pedig sajnos produkált ilyen tüneteket a 7.hétben! Most egy 1 éves kislány boldog Anyukája! :)

Remélem az UH után megnyugodsz!!!

Jó babavárást kívánok!

egy ikres anyuka

2013. jan. 8. 16:19
 13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, remélem igazad van. Hétfőn megyek dokihoz nem hívtam fel, hogy hamarabb fogadjon. egyszerűen sikerült megnyugtatni magam és optomistán gondolkodok. hétfőn minden kiderül. bevallom azért nagyon várom már, hiszen lassan egy hónapja hogy tudom terhes vagyok és kész csoda hogy nem rohantam még dokihoz. az elős lányomnál túl korán mentem, most megfogadtam kivárom a 8 hetet.
2013. jan. 8. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!