Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Amelyik baba úgy alszik el...

Amelyik baba úgy alszik el hogy előtte dobálja magát, az elfog múlni?

Figyelt kérdés
Kislányom 15 hónapos és nincs gond az alvással.Tehát egyedül elalszik a saját szobájában nappal is este is és nem kel fel éjszaka.Csak mielőtt elalszik dobálja magát a kiságyban jobbra-balra.Leakarjuk cserélni a kiságyát rendes ágyra,de igy eléggé félek hogy fog rajta elaludni.Van valami ötletetek?Vagy van olyan baba amelyik kinőtte?
2010. febr. 19. 15:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Ő így altatja magát..minden gyereknek van valamiféle rituáléja, úgy néz ki, a tiédnek ez... Az egyik ismerősöm lánya úgy aludt el, hogy a fejét ütötte az ágy rácsába... szerencsére ahogy nőtt, leszokott róla. Kicsit valóban ijesztőek ezek a szokások, de nem hinném, hogy bármiféle gond lenne.
2010. febr. 19. 16:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezt én is kérdezhettem róla. Az én 5 hónapos kisfiam úgy alszik el már 3 hete, h négykézlábra áll és löki magát előre(nem mászik, hanem ugrik mint egy béka, aztán kitaccsol). Elalszik egyedül, nem kell csinálnom semmit, csak annyit, h ha elért a kiságy végéig, akkor vissza kell húznom :). Hajnalban még szokott kelni. Általában fel"mászik" a kiságy végéig, befészkeli magát keresztbe és ha nem akad el éppen sehova, akkor alszik hajnali 4-5-ig. Ha beakad, akkor nyöszörög és altathatom vissza(ilyenkor nem megy neki egyedül). Remélem ez az éjszakai vándorlás nálunk is meg fog egyszer szűnni.
2010. febr. 19. 16:23
 3/7 anonim ***** válasza:

bocs

róla=volna

2010. febr. 19. 16:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Szegeny gyerek:DDD

Viccesek tudnak lenni a babak:) Ez erdekes amit irtatok es vicces:D

Az en babamnak nincsenek ilyen szokasai csak elalszik es kesz:)

2010. febr. 19. 18:48
 5/7 anonim ***** válasza:
18:48!!! Miért írtad h szegény gyerek? Nem mi szoktattuk így a babáinkat, örülj h a tied nem így alszik el. Szerintem is elég ijesztő, dehát mit csináljunk? Sőőőt. az én kisfiam szinte egész éjjel a TÉRDÉN és a MELLKASÁN alszik, a pocakja a levegőben. Hiába húzom ki a lábait, mindig visszahúzza! Nekik ezek a szokásaik, a kérdezővel abban bízunk h leszoknak róla.Én is örülnék ha nem így aludna el és nem ilyen pozícióban.
2010. febr. 20. 10:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Bocsanat nem akartalok megbantani, en nem ennek szantam, es nem is akartam gunyolodni, mert tudom, hogy minden baba mas, es masok a szokasaik.

Egyebkent mostmar az en babam csak akkor alszik el, ha mellefekszem es kozben nyomkodja a szemem:)

Ja es tenyleg ne haragudj, tudod en nem gondoltam, hogy megbantlak ezzel a valasszal, es igazan sajnalom, ha tudtam volna nem irtam volna ezt:(

2010. febr. 21. 13:26
 7/7 anonim ***** válasza:

13:26! Oké, semmi baj, örülök, h tisztáztuk! :))))

Lehet én sem olyan hangsúlyt értettem bele a válaszodba, ahogy Te gondoltad, csak ezen az oldalon olyan sok a rosszmájú hozzászólás.

2010. febr. 21. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!