Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 40 éves vagyok és tegnap...

40 éves vagyok és tegnap derült ki hogy babát várok Szerintetek nagy bátorság 40 évesen babát vállalni?

Figyelt kérdés
2013. jan. 16. 08:40
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Szia kis 16 éves:) A te korodban nincs 1-2 hülyeség? Meglepődtem, hogy 16 évesen a terhes blogot nézegeted:)
2013. jan. 16. 10:16
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Igen, nagy bátorság, de itt csak az számít, hogy mind a hárman (párod, te és a pici) boldogok és egészségesek legyetek még hosszú évekig! :)

Természetesen nagy bátorság a korod miatt (sokkal többet küldenek vizsgálatokra az esetleges betegségek miatt), de ez legyen a legkevesebb! Ha elég fitt és kitartó vagy, semmi akadálya! :)

Én ugyan fiatalabb vagyok (23 éves, első babás 27hkm), de van egy kolleganőm, aki szintén most 40 évesen várja az elsőt, és mindennél jobban vágyik rá! Csodálom is érte, hogy képes vállalni, de tudom, hogy végtelen szeretettel fogja fogadni! Sokáig várt rá, nem szabad elszalasztani a lehetőséget, még akkor sem, ha őt pl. az orvosok cseszegetik, hogy miért ilyen későn szüli az elsőt! Senkinek semmi köze hozzá! Engem meg 23 évesen azzal cseszegetnek (megjegyzem ugyanaz a körzeti orvosunk), hogy miért ilyen fiatalon vállalom, pedig nem tizenéves vagyok!

Sok erőt, kitartást, türelmet, energiát, és mindenekfelett akárahanyadik babát lesz, nagyon boldog babavárást kívánok Neked!!! :)))

23 éves, 27hkm

2013. jan. 16. 10:17
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a legkisebb húgom 18 évvel fiatalabb! Nagyo boldogság nekünk és a szüleinknek is. És milyen jó lesz, ha kirepülnek majd a kicsik, hogy van még kit dédelgetni. Sok boldogságot!
2013. jan. 16. 10:41
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Szeritem 20évesen is bátorság kell egy babához, és ma már nincs olyan, hogy mikor jó babát vállalni. Valakinek 20évesen, valakinek 30 és valakinek 40évesen.

EGyátalán nem kirívó példa hogy valaki 40évesen (is) szül - főleg, hogy te a 3. babádat.

:)

Jó egészséget nektek, és könnyű babavárást és szülést is!

2013. jan. 16. 11:04
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Férjem keresztanyja 43évesen válalta az elsőt.Sajnos addig nem jött össze,mikor viszont ez baba megfogant,nem volt kérdés mi lesz.:)
2013. jan. 16. 11:11
 16/23 anonim ***** válasza:
De igen, az én koromban is van, nem is egy-kettő, és pont ezeket tolerálja kevésbé egy 60 éves, mint mondjuk egy 40. De mondjuk teljesen emberfüggő, barátnőm nagymamája 80 éves, és teljesen ép elméjű, laza nagymama.
2013. jan. 16. 11:18
 17/23 anonim ***** válasza:
Szerintem is tök jó dolog! :) Nem véletlenül fogant meg az a baba, ő jönni akart. Ide, most! :) Hát örülni kell neki! Ha egészségesek vagytok, akkor gond egy szál sem!!! :) Sok boldogságot és egészséget nektek!!
2013. jan. 16. 11:56
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Nagymamám 43 évesen szülte anyukámat, anyukám pedig szintén 43 évesen a húgomat. 21 év van köztünk. :)

Sok sikert, jó egészséget nektek!

2013. jan. 16. 11:59
 19/23 anonim ***** válasza:
már elég sok választ kaptál ilyet is meg olyat is azok akik a korodra azt írták hogy már idős vagy azok tévednek sem terhességre sem nevelésre nem vagy idős ha akarjátok a babát és úgy gondolom akarjátok ha majd a nagyok egyetemen lesznek és kirepülnek nektek még mindig lesz veletek valaki akiről gondoskodhatok és szeretgethetitek ez jó lesz majd meglátod szép baba várást nektek
2013. jan. 16. 18:43
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem vagyok 16, irtam hogy ocsem most mar 10 es fel eves azota en pedig marciusban leszek 27 :) elso babankat varjuk es ezert nezegetem az ilyen kerdeseket!
2013. jan. 16. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!