40 éves vagyok és tegnap derült ki hogy babát várok Szerintetek nagy bátorság 40 évesen babát vállalni?
Szia! Igen, nagy bátorság, de itt csak az számít, hogy mind a hárman (párod, te és a pici) boldogok és egészségesek legyetek még hosszú évekig! :)
Természetesen nagy bátorság a korod miatt (sokkal többet küldenek vizsgálatokra az esetleges betegségek miatt), de ez legyen a legkevesebb! Ha elég fitt és kitartó vagy, semmi akadálya! :)
Én ugyan fiatalabb vagyok (23 éves, első babás 27hkm), de van egy kolleganőm, aki szintén most 40 évesen várja az elsőt, és mindennél jobban vágyik rá! Csodálom is érte, hogy képes vállalni, de tudom, hogy végtelen szeretettel fogja fogadni! Sokáig várt rá, nem szabad elszalasztani a lehetőséget, még akkor sem, ha őt pl. az orvosok cseszegetik, hogy miért ilyen későn szüli az elsőt! Senkinek semmi köze hozzá! Engem meg 23 évesen azzal cseszegetnek (megjegyzem ugyanaz a körzeti orvosunk), hogy miért ilyen fiatalon vállalom, pedig nem tizenéves vagyok!
Sok erőt, kitartást, türelmet, energiát, és mindenekfelett akárahanyadik babát lesz, nagyon boldog babavárást kívánok Neked!!! :)))
23 éves, 27hkm
Szeritem 20évesen is bátorság kell egy babához, és ma már nincs olyan, hogy mikor jó babát vállalni. Valakinek 20évesen, valakinek 30 és valakinek 40évesen.
EGyátalán nem kirívó példa hogy valaki 40évesen (is) szül - főleg, hogy te a 3. babádat.
:)
Jó egészséget nektek, és könnyű babavárást és szülést is!
Nagymamám 43 évesen szülte anyukámat, anyukám pedig szintén 43 évesen a húgomat. 21 év van köztünk. :)
Sok sikert, jó egészséget nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!