Ha kislányom 2 éves kora után még mindig tudok diákmunkát vállalni, akkor le kell, hogy mondjak a GYES-ről, vagy diákmunka esetén nem szükséges?
Figyelt kérdés
Kislányom augusztusban lesz 2 éves, én idén diplomázom. De ha meg tudom oldani még jövőre is szeretnék diákmunkát vállalni, ugyanannál a cégnél, ahol az elmúlt 4 évben is dolgoztam/dolgozom, mivel manapság állandó munkahelyet meglehetősen nehéz találni. Viszont úgy tudom, hogy a GYES mellett történő munkavállalás nem haladhatja meg a heti 30 órát. Ez a diákmunkára is vonatkozik? Olyanok válaszát várom elsősorban, akik jártasak ebben és biztos választ tudnak nekem adni. Előre is köszönöm!2012. nov. 20. 16:42
1/1 IllésEszter válasza:
Én úgy tudom arra is vonatkozik, viszont ha otthon dolgozol, akkor nincs időkorlát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!