Mikor hagytad el a bubis vizet, üdítőt?
Figyelt kérdés
Eddi ittam a bubis vizet,meg rostor üdítőt és néha üdítőt.Ma sok ásványvizet benyakaltam meg tegnap is.A gyomrom megfájdult.Lehet most jött el az ideje,h.elhagyjam a bubisat?
Igazából azt sem tudom milyen a gyomorégés és társai,nem voltak ilyen gondjaim.Így nem tudom eldönteni,hogy a kaja miatt vagy az ital miatt fáj a gyomrom...
2013. febr. 18. 21:55
1/9 anonim válasza:
ez teljesen egyéni szerintem. én a terhesség előtt szinte sosem ittam üdítőt, csak rostos gyümölcslevet és szénsavmentes ásványvizet. most a gyümölcslétől émelygek, az üdítőt kívánom (bár nem sokat, mert a 2. pohár után a cukor miatt attól is) és alapvetóen zöld kupakos enyhén bubis vizet iszom, mert azt szeretem a legjobban. a 15 lven át preferált mentes ásványvíz szinte le se csúszik. amikor égett a gyomrom, akkor is jobban kívántam a bubisat. hagyd el, ha jobb lesz utána, akkor volt összefüggés, ha nem, akkor nem attól van és nyugodtan ihatod tovább...
3/9 anonim válasza:
Szénsavas vizet nem szerettem sosem,üdítőt meg ittam időnként,ha megkívántam.
4/9 anonim válasza:
Eleve gyomorsav tultengesem van, igy elotte se igazan ittam, kozbe meg egyaltalan semmit, szoptatas alatt se. Neha szoktam csak egy-egy pohar kolat, vagy sprite-ot,vagy narancsot, de terhesseg alatt egyaltalan nem ittam.
5/9 anonim válasza:
En sosem szerettem az uditot csak neha megkivantam.Viszont a szensavrol nem mondtam le ugyhogy csak bubis vizet iszom:-)
6/9 anonim válasza:
Én imádom az üdítőket meg az ásványvízből is csak a bubisat szeretem,úgyhogy én nem változtattam ezen a szokásomon,én a terhességem eleje óta iszom,és semmi bajunk :)
Persze azért a szülésre nem bubis ásványvizet akarok vinni hanem menteset :)
28+6 hkm
7/9 anonim válasza:
Én sosem szerettem a szénsavas dolgokat, űdítőkért sem vagyok oda. Terhességem első pár hetében viszont nagyon jól tudott esni a Kinley, mikor rossz volt a gyomrom. Utána inkább a citromos víz jött be nálam,
8/9 anonim válasza:
Gagyi üdítőt sose ittam. Gyümilevet meg bubis vize ittam végig.
9/9 anonim válasza:
Úgy, mint az utolsó válaszoló: cukros, szénsavas löttyöket amúgy sem iszom, a buborékos vizet viszont ugyanúgy megiszom, ha megkívánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!