34 hetes kismama vagyok. Ihatok most kivételesen szénsavas
üdítőt?
Figyelt kérdés
Eddig amikor tudtam hanyagoltam,nagyon ritkán ittam.Szerintem legutóbb 2 hónapja,előtte is csak havi max fél litert.Most megint megkívántam a Fantát....
De bűntudattal innék :(
A védőnő mindig a lelkemre köti h ha egy mód van rá ne igyak.De egyébként miért nem szabad?
Vizet vagy teát szoktam egyébként inni,rostosat is ritkán.
Egészségedre váljék:))) Attól hogy iszol egy kicsit,nem lesz semmi bajod,ne aggódj:))) Lehet hogy a cukortartalma miatt mondja,hogy ne igyál:)
2013. febr. 2. 07:26
2/9 anonim válasza:
Amikor terhes lettem az első trimeszterben, annyira kívántam a kólát,hogy nem bírtam kivárni, míg elmegyek a kasszáig és kifizetem. Levettem a polcról és ott helyben szlopáltam...Ez nem vicc! Soha nem voltam nagy kólaivó, de akkor nagyon kívántam, gondoltam, hogy oka volt. Én nem sajnáltam magamtól. Semmi baja nem lett a gyereknek. Később ez a kívánósság alábbhagyott. Szóval nyugodtan ihatod, azért ne literjével/nap.
2013. febr. 2. 07:35
3/9 anonim válasza:
Első terhességem alatt csak a szánsqavasakat tudtam meginni. Mástól hányingerem volt, még a sima víztl is. 3 éves a fiam és semmi baja, még csak hasfájós sem volt.
Állítólag azért nem ajánlák, hogy ne legyen hasfájós a baba születése után.
2013. febr. 2. 07:53
4/9 anonim válasza:
Ha megkívántad, akkor pont, hogy tanácsos inni. Az ilyen "de kívánom" dolgok ugynis nem puszta szeszélyek, hanem az agy érzékeli, hoy valamiből hiány van a szervezetben, és ilyen módon, érzésként tudatosul. Persze a dolog becsapható, hiszen pl a kóla itatja magát ha az emebr szomjas, azért, mert amúgy a szomjat nem oltja és az agy folyamatosan venné fel a vizet. De mivel jelenleg nem ez a helyzet, rád ez most nem érvényes.
2013. febr. 2. 07:58
5/9 anonim válasza:
Tény, hogy nem egészséges és nem valami természetes a szénsavas üdítő, de amit megkívánsz, azt nyugodtan egyed, igyad. Tapasztalatom szerint a védőnők ijesztgetni akarják a kismamákat olyan dolgokkal is amik nem jelentenek veszélyt. Szoptatáskor már viszont tényleg kerüld a szénsavast :) Jó egészséget és könnyű szülést kívánok, 30 hetes km.
2013. febr. 2. 09:12
6/9 anonim válasza:
Igazat adok az utolsó hozzászólónak...mindig beszélnek olyan dolgokról h az ember esze megáll...ha megkívántad a szénsavasat akkor igyad ...bajotok az ég világon semmi nem lesz tőle... :)
35hkm
2013. febr. 2. 09:28
7/9 anonim válasza:
Néha nyugodtan igyál! Én nagyon ritkán úgy megkívánom a kólát, hogy nem tudok ellenállni (pedig tudjuk, hogy nem a legegészségesebb)! Ritkán belefér!
2013. febr. 2. 10:49
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2dl-nél többet nem mertem inni,de tudnék :D
2013. febr. 2. 13:24
9/9 anonim válasza:
jajj nem kell ennyire túlzásba vinni az aggódást ha több esik jól nyugodtan igyál többet egész terhesség alatt szinte csak a szénsavasat tudtam meginni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!