Szerintetek is nagyon kövér kismama vagyok? Ha gondoljátok tippelhettek is hetet és nemet.
Szia! Nézd, nem vagy vékony. De láttam jóval kövérebb kismamát is nálad. A sógornőm dupla olyan volt, mint te. Rajta egyáltalán nem látszott, hogy terhes. Rajtad viszont látszik.
Nemet és hetet azért nem tippelek, mert mi azt hiszem levelezünk, így tudom az adatokat:) Remélem nem sértelek meg vele:) Egyébként szépen gömbölyödik a pocakod.
Ja, ez lemaradt.
Kétlányos 26 hkm.
Kérdés az,hogy hányadik hétben jársz.
Ehhez képest lehetsz nagyon is arányosan kismamás.És ahogy írták is: egy alacsonyabb nőn egészen másképp tűnnek a kilók,mint egy 180-190 cm-esen.
Na jó elárulom,hogy 26+3 hetes vagyok és kisfiú bérli a pocakomat :)
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a kedves szavakat :) Egyébként 88,5 kiló vagyok, 78,5 kilóval kezdtem :/
Én megmondom őszintén, kövér vagy.
Nyilván te is látod, van úszógumid, vastag a karod, a hasad sem az a szép kerek formás.
Én is kövér vagyok, ezt fel is vállalom, 165 cm vagyok, 89kg-al kezdtem, most 20 hetesen vagyok 95.
A férjem is megmondja kövér vagyok, meg én is látom, hogy narancs bőr a combom, a fenekem, ami nem szép, tokám van, vastag a karom, a combom, a hátam is hurkás...
Ha gondolod írj email címet, küldök képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!