Egy igen kövér kismama hasán is látszik, ha rúg a baba? Illetve ő ugyan azt és ugyan úgy érzi, mint a vékonyabb kismamák?
A kérdésem egy sztorihoz kapcsolható.
A minap megállított egy ismerősöm (nő), akivel nem igazán beszélgettem eddig, s úgy kezdett velem csicseregni, mintha legjobb bnők lennénk..:) Kérdezett a terhességemről is.(Mikorra vagyok kiírva, kisfiú/kislány? stb.)
Viszont én nagyon csúnyán beégtem előtte bevallom, mert tudtam, hogy neki még nincs gyereke, és megkérdeztem tőle, hogy ő tervez e már babát..? Erre láttam, hogy nagyon meglepődött, de azért megjegyezte, hogy " igen, március 2.-ára"
Nagyon kellemetlen volt, de egy cseppet sem látszott terhesnek, lehet a testalkatából adódóan, hiszen nagyon túlsúlyos...
Nekünk múlthéten volt csoporttalálkozónk, ahol pont fordítva égtem be. Az egyik lány 3 éve szült, de iszonyatosan kövér maradt (előtte nem volt az). Erre megkérdeztem, hogy és ti mikorra várjátok a babát (úgy nézett ki a hasa, mintha...). Szerencsétlen, meg mondta, hogy szeretnének majd kistesót, de egy darabig mér nem tervezik.
Egyébként én is láttam olyan nagydarab nőt (rokonom), akiben elveszett a gyerek. Minden találkozásnál vártam, hogy na vajon milyen nagy már a hasa, de állandóan csalódnom kellett. Szülni is majdnem akkora pocakkal ment, mint 9 hónappal előtte volt neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!