Mennyibe kerül egy kismama kabát?
10-20.000.
Keress rá a neten, kismama kabát.
Én 4 éve vettem 12.000-ért, szövet piros kismama kabát, mell alatt bővült. Következő télen eladtam 8.000-ért.
Én téli kabátot vettem olyan október-november környékén.Végig jártam minden kínai üzletet ami csak van a városban,de sehol nem találtam.Végül a Tesco-ban akadtam rá az ideális kabátra..hosszított,a kabát alja a térdemig ér,öves :) És olyan nagy méretet vettem,hogy beleférjek egész télen..hát kellett is,mert pont jó most már. 13.000 ft volt.
26+3 hkm
Én vettem kismamakabátot, szövetet, mert csinos kismama akartam lenne. 18000 ft volt. De sajnos egyáltalán nem éreztem magam csinibbnek, mintha egy-két számmal nagyobb sima kabátot vettem volna. És eladni is alig bírtam, 8.000-ért elment végül, de tuti, hogy legközelebb nem veszek, csak egy sima nagyobb kabátot!!!!
Szerintem is nézz szét Tescoban, stb....sokkal jobban fogsz kijönni!
Jah, én néztem használtruha boltban is, és ott is 10.000 volt, ezért vettem végül újat!
Ilyesmire gondoltál?
De ha még legalább két hétig beleférsz a kabátodba, én már nem vennék télit, inkább tényleg poncsóval és vastag pulcsival, kardigánnal oldalán meg a dolgot.
3-as vagyok:
én is májusban szülök(május 02.ára vagyok kiírva),ha csak ki nem bújik április végén a kisfiam :)
Nekem már ősszel sem volt jó rám a téli kabátom ezért is vettem időben másikat.Hát én sem gondoltam volna a Tescora..akkor is amikor megvettem nem kabátot mentem nézni a párommal,hanem vásárolni mentünk,és megláttam..a párom haza is ugrott pénzért és így vettük meg :) Előtte egy hétig jártuk a kínai üzleteket..még a mellettünk lévő településre is átmentünk,hogy majd hátha ott lesz,de ott sem találtunk :/
De a lényeg,hogy a végére találtam :)
Boldog babavárást még erre a kis időre :) Még az is lehet,hogy egy napon fogunk szülni is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!