Kismamák! Gyümölcslét, vagy szénsavas üdítőt isztok többet?
Oda figyeltek hogy mit isztok? Amikor nálam kiderült a baba, én az első 4 hónapban, csak rostost, és facsart narancslevet ittam. Már 21 hetes vagyok, de kb a 19. héttől iszok szénsavas üdítőket (nem sokat).
Szerintetek van hozzá köze ahhoz hogy szénsavasat iszok, és úgy érzem hogy nagyon tele van a hasam? Enni is alig tudok igy, mert úgy érzem hogy kipukkan a hasam, feszül nagyon.
Szedek Magne B6-ot mindennap 1 szemet. Mitől feszül a pocak, és érzem magam el telve?
Ált. mentes ásványvizet iszom, nagyon ritkán megkívánom a kólát, akkor iszok 1 dl-t, eddig nem volt gond. Ne igyál sok savast, puffaszt és eltelít ahogy te is írtad.
23 hkm
Kis mértékkel igen. Muszáj ha megkivánjuk, még ha csak egy kortyot is :) Köszi neked is.
Csak nem tudtam biztosra hogy ez a puffadtság és teltség érzet mitől is van. De most már odafigyelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!