Hány hetesen hagytad abba a munkát és mennyire bírtad?
Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 21:57
2/12 anonim válasza:
38 hetesen. Az utolsó 1 hét már kicsit nehéz volt: decemberben hideg volt, a város dugig volt a karácsonyi bevásárlókkal, és ráadásul akkor költöztünk, és munka után még pakoltunk, rendezgettük a gyerekszobát, és a gyereknek is be kellett szerezni mindent (addig semmit nem vettünk). A csizmámat egyedül már nem tudtam felhúzni :)))
3/12 anonim válasza:
12 hetesen.
Több időt töltöttem a wc-t ölelve, mint az íróasztalom mögött. Ráadásul mindennap másfél, néha 2 órát utaztam.
Főnököm megértő volt, orvosom meg egyszerűen eltiltott.
Dolgoztam volna tovább, de a gyermekem többet ér(t), mint bármi más.
Szerencsére megmaradt és most már lassan 3 hete a világon van :]]]
Ennél nagyobb csodát nem is kívánhatnék az élettől!
4/12 A kérdező kommentje:
Akkor nem lesz gáz, ha 35. hétig én is húzni fogom. Holnap töltöm a 30. hetet és eddig még bírom, de a baba állandóan a gyomromnál van és már kezd kellemetlenné válni a dolog. De 4 hét alatt ugye nem nő túl sokat?
2011. aug. 4. 22:14
5/12 anonim válasza:
Elég sokat fog még nőni:)
Én mondjuk csak 18 hetes koromig dolgoztam, mert a főnököm egy barom, és annyira stresszeltem, hogy folyamatosan egekben volt a vérnyomásom, így a dokim közölte, ha nem maradok otthon, ágyhoz kötöz.
Igaza lett, egy hét múlva már csak 110/70 volt, így nekem nagyon megérte.
6/12 anonim válasza:
32. hétig dolgoztam, mert fizikai munkát végeztem és már elég fárasztó volt.
39 hkm
7/12 anonim válasza:
20. hétig dolgoztam, dokim eddig sem akart engedni, mert egy elitnek semmiképp nem mondható középiskolában tanítottam.:) Amíg dolgoztam extrasystolékat éreztem, otthon ez megszûnt.
8/12 anonim válasza:
35. héten és jól bírtam, csak mivel év eleje volt célszerűnek láttam akkor átadni mindent, az új éveb nem belekezdeni
9/12 anonim válasza:
Napi 4 óra utazással a 35. héten hagytam abba.
10/12 anonim válasza:
28. hétig dolgoztam, és már nehezen bírtam. A folyamatos íróasztalnál ülés miatt dagadt a lábam, nyomódott a pocakom. Pont vezetőség-váltás volt, az új igazgató már nem vett olyan komolyan, elvárás persze volt... Stresszeltem sokat, mert felborította a jól működő, bevált dolgokat, az új, nem megfontolt döntései elmélyítéséhez, kidolgozásához pedig már nem volt erőm... A többiek is idegesek voltak, ami rám is átragadt. Itthon lelohadt a lábam, megnyugodtam, és háborítatlanul, maximális nyugalomban várhatom a babámat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!