28. hetesen. Rubeola?
Ha befizeted a csekket, akkor végzik el a vizsgálatot a levett vérből és küldik el az eredményt.
Hívd fel a dokid, hogy ezt kaptad és egyeztess vele.
Nekem minden torch ingyen volt, mert a SOTE I. genetikán csinálták.
Első vagyok.
Én azért mondtam, hogy a dokidat kérdezd, mert ez egy olyan kérdés, ami nagyon kevés embert érint. Nekem pozi cmv teszt miatt volt a torch vizsgálat. Anno én is beparáztam, írtam ide kérdést, talán 3-an válaszoltak, sokan azt sem tudták, hogy miről beszélek.
Fizesd be a csekket, akkor meg lesz a vizsgálat eredménye, és megnyugodhatsz.
Általában nem túl jó, ha rubeolás leszel a terhesség alatt, ezért vizsgálják, hogy mennyire aktív fertőzésről van szó. Ha beigazolódik, hogy a baba sérült, akkor felkészülnek az esetleges születési komplikációkra, és a kezelő orvosod is kiemelten fog majd figyelni rátok.
Ne gondolj rögtön a legrosszabbra. Ha nagy gáz lenne, már a genetikai tanácsadáson ülnél és totál ki lennél borulva.
Nekem a 20. heti uh-on még el volt ájulva a szonográfus, hogy hú, de szép kislány, stb..., a 24. heti uh-on már ez is baj volt, az is baj volt, totál el voltam keseredve. 10 hétig jártam genetikai tanácsadásra, mire 3 elcseszett torch után végre kiderült, hogy nincs semmi baj. 36. héttől kórházi megfigyelésen voltunk, és 40+2 hétre, tök egészséges nagy kislányom született, teljesen egészségesen!!!!!! :)
7 hónapos elmúlt, aktív, erős baba, már áll a kiságyban, izgága kis pöttömke.
Nem lesz semmi, ne parázz, ha nagy gond lenne, már megtették volna a lépéseket.
Fizesd ki a csekket és minden kiderül.
Nálunk egyébként szinte a szülésig folyamatosan a belekkel volt probléma, és hála az égnek az is eltűnt.
nyugi!!!!
Ha már tudsz valamit, azért írd meg nekem légyszi!
Köszi!
A kevesebb magzatvíz nem olyan gáz, ha úgy ítélik meg, befektetnek infúzióra és próbálnak"tölteni". Kórházban voltak páran, akik így jártak.
A has térfogat sem baj, hogy kisebb, előfordul, viszont a fej az nem jó, ha nagyobb. Én a helyedben mennék maszek 4D-re és mindent alaposan megnézetnék. Tudom nem olcsó, de engem anno az nyugtatott meg, hogy láttam szépen a kislányom!
A comb és társai fájdalom ennyi idős terhesen már nem ritka. Nyúlnak a szalagok, tágul aminek tágulnia kell. Azért ha mész dokihoz, kérdezz rá erre is!!!
Remélem semmi gáz nem lesz, sőt, biztos vagyok benne, hogy nem lesz! Kis fiú, vagy kis lány lesz? Ha nem probléma, beszámolsz nekem a dolgokról majd? Ha gondolod, írhatsz priviben is, ahogy elnézem csak én írtam eddig is. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!