Örökbe tudnád adni a gyermeked?
jajj kérdező :(
ugye mennyire számít, hogy milyen a körítés?
mert mikor úgy tetted fel a kérdést, hogy mi mit csinálnánk, mert a férjed alkoholista, elitta az utolsó filléreteket is a kocsmában, na meg a télen meg is vert, 21 éves vagy, nem végezted el még a szakmunkást sem az első gyereked miatt, akkor sokan írták, hogy add örökbe a 3. babát.
most meg ezeket az apró részleteket nem említetted, persze, hogy mindenki azt írja, hogy neee.
amúgy én a helyedben nem örökbe adnám a babámat, hanem bármilyen nehéz is, megkeresném az anyámat és átköltöznék hozzá egy időre, míg leérettségizek, kitanulom a félbehagyott szakmám, majd új életet kezdenék.
22 éves vagy, most vagy abban a helyzetben, hogy még dönthetsz, vagy a fent említetteket megcsinálod és új életet kezdesz az alkoholista, verekedés párod nélkül, vagy jó sokáig tűröd még!
Szia!
Olvastam pár feltett kérdésed, de jobbnak láttam nem reagálni arra, amikor aztírtad megvert, vagy h iszik stb... mert önzőnek éreztelek a gyerekeiddel szemben!
Most sem látom amúgy másképp, de a véleményem még mindig az, hogy el kell menned tőle, akármennyire is nehéz. Nem pedig társkeresőzni, h majd vki befogad, mert ugyanebbe az életbe menekülsz vissza!
Őszinte leszek (h a kérdésedre is válaszoljak). Elvetetni abban a helyzetben amiben te vagy, megis ver, iszik is.. eltudtam volna. De örökbeadni, amikor már a szívem, testem részévé vált, nem tudtam volna. Ha belegondolunk, azt írtad h az abortusz gyilkosság stb...De ha örökbe adod milyen élete lesz majd, anya nélkül? Nem tudhatod h hol marad, hova kerül majd... Talán jobb lett volna nem ebbe a világba beleszületnie. És így, h a párod nem is engedi örökbeadni, csak az ő életét kezded el tönkretenni, főleg ha nem is lépsz. Akkor kellett vna azonnal elhagyjni, amikor 8 hetesen megvert.
Mielőtt valaki bedőlne neki, a kérdező ugyanaz, mint amiben kiderült róla, hogy összevissza kamuzik. Ez részben jó, mert a sok sületlensége nem igaz, de idegtépő egyben.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!