Mikor született a kiírt idoponthoz képest 2. gyermeketek?
Figyelt kérdés
Tesot várjuk, nagy lányom 39 hetesen született, mi várható most? Tapasztalatok? Tudom, akar túl is hordhatom. Csak kiváncsi vagyok, kinél hogyan volt?2013. febr. 18. 08:18
1/12 anonim válasza:
Első gyerek +5 nap, a második +3 nap. Sose' lehet tudni :)
2/12 anonim válasza:
37. héten, mindkét lányom:) Most a tesót várjuk, kíváncsi leszek, mikor akar kibújni:)
3/12 anonim válasza:
Nekem két nappal jött korábban (az elsőt indították 9 nap túlhordás után).
5/12 anonim válasza:
Első gyerek +1 nap, a második meg +6 nap.
6/12 anonim válasza:
Első lányom 40+5 napon,indított,végül császárral született,a tesója pedig 39+4 napra,progis császsárral,ő még nem akart ekkor kibújni.Tuti,hogy őt is túlhordtam volna...
7/12 anonim válasza:
Első babámat 40+4
Második még ??? 39+3-ban vagyok :)
8/12 anonim válasza:
Első lányom kiirt előtt 5 nappal, a kisebb meg nov. 2 helyett okt.23-án, elfolyt a magzatviz, és farfekvéssel császár volt.
9/12 anonim válasza:
első, -1nap, második -14nap, harmadik -5nap
10/12 anonim válasza:
mind a két lányom 5 nappal a szülés előtt jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!