Aki tudta, hogy mikor fogant pontosan a babája, annak pont 40. hétre, azaz kiirt idöpontra jött a bébi vagy túlhordta?
Szerintem senki nem tudja pontosan, hogy mikor fogant a babája.
Háromból kettőnél biztosan tudom az együttlét időpontját, de a peteérés pontos időpontja nem látszik görbéről sem és semmiről.
Egyébként egyik sem akkor született pontosan. Kettő előb, egy meg később.
Szóval egy-két nap eltérés mindig lehet, de ez nem is baj szerintem.
A babák tudják, mikor akarnak kibújni.
Én 3 ból kettőnél tudom pontosan mikor készültek ( a peteérés téma max. 1-2 nap eltérést okozhat még ha nem is épp aznap lett volna peteérésem de én érzem mikor van és aznap készültek a fiaink) és egyiket (mivel az orvost nem tudtam a fenének se meggyőzni hogy ne utolsó mensi alapján számoljunk) túlhordtam 9 nappal (azaz 2 nappal hordtam csak túl mert annyival voltunk elcsúszva).
A másik kisfiam pont kiírt napra jött.
Tudtam mikor fogant a lányom, 3 héttel a kiírt nap elôtt született.
Ô igazából úgy volt vele, hogy mindenképp szülinapi ajándék akart lenni:-)) Anyám szülinapjára voltam kiírva és apám szülinapján érkezett a lányom.
Egyszer én is erre voltam kíváncsi, és kicsit másképp feltettem a kérdést, ha akarod nézegesd meg, a végén eredményt is számoltam. :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!