Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki tudta, hogy mikor fogant...

Aki tudta, hogy mikor fogant pontosan a babája, annak pont 40. hétre, azaz kiirt idöpontra jött a bébi vagy túlhordta?

Figyelt kérdés
2013. febr. 10. 13:56
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem senki nem tudja pontosan, hogy mikor fogant a babája.

Háromból kettőnél biztosan tudom az együttlét időpontját, de a peteérés pontos időpontja nem látszik görbéről sem és semmiről.

Egyébként egyik sem akkor született pontosan. Kettő előb, egy meg később.

Szóval egy-két nap eltérés mindig lehet, de ez nem is baj szerintem.

A babák tudják, mikor akarnak kibújni.

2013. febr. 10. 14:11
 2/10 anonim ***** válasza:
Én tudom mikor hoztuk össze a kisfiam,pont kiírt napon született.
2013. febr. 10. 14:17
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is tudom mikor fogant pici fiam.A kiírt időpont után két héttel beindították a szülést,mert magától nem akart jönni.
2013. febr. 10. 14:27
 4/10 anonim ***** válasza:

Én 3 ból kettőnél tudom pontosan mikor készültek ( a peteérés téma max. 1-2 nap eltérést okozhat még ha nem is épp aznap lett volna peteérésem de én érzem mikor van és aznap készültek a fiaink) és egyiket (mivel az orvost nem tudtam a fenének se meggyőzni hogy ne utolsó mensi alapján számoljunk) túlhordtam 9 nappal (azaz 2 nappal hordtam csak túl mert annyival voltunk elcsúszva).

A másik kisfiam pont kiírt napra jött.

2013. febr. 10. 14:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Én is tudtam mikor fogant,ki irt napon szültem.
2013. febr. 10. 14:51
 6/10 anonim ***** válasza:

Tudtam mikor fogant a lányom, 3 héttel a kiírt nap elôtt született.

Ô igazából úgy volt vele, hogy mindenképp szülinapi ajándék akart lenni:-)) Anyám szülinapjára voltam kiírva és apám szülinapján érkezett a lányom.

2013. febr. 10. 14:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Egyszer én is erre voltam kíváncsi, és kicsit másképp feltettem a kérdést, ha akarod nézegesd meg, a végén eredményt is számoltam. :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

2013. febr. 10. 15:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Elsovel mensi alapjan egy nappal kesobbre voltam kiirva, mint fogantatas alapjan.De en kertem, hogy kerek 38 hetre jojjon, kedden szulessen, koran reggel. (de mondtam neki, hogy csak akkor, ha kesz van)O szot fogadott. Masodikra nem tudtam, hogy mikor fogant, de akkor is kertem, hogy kicsit hamarabb jojjon a kiirt idopontnal, mert 1.5 hettel korabban volt apa szulinapja, kertem, hogy akkor jojjon, es akkor jott.
2013. febr. 10. 15:14
 9/10 frászkarikaborsó ***** válasza:
pontosan tudom mikor fogant, aznap született amikor betölöttem a 38. hetet.
2013. febr. 10. 15:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Szintén pontosan tudtam, 4 nappal előbb született a lányom.
2013. febr. 10. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!