Lehetek terhes ha pont akkor voltunk "együtt" mikor peteérésem volt és nem használtunk gumit, viszont nem bennem élvezett el?
Szóval, pont pár napja feküdtem le a barátommal, nem szedek fog. gátlót és bizonyos körülmények miatt elmaradt az óvszer használata is...:S Így maradt a megszakításos "védekezés" . Ami tudom nem jó, és teljesen jogos ha hülyének tartotok..én is magamat. Miután kivette még eltelt kb. fél-1 perc és utána élvezett el..
Szóval, pont aznap volt peteérésem, ugyanis ilyenkor érezni is szoktam..másrészt meg időben is akkor szokott lenni.
Mennyi az esély, hogy terhes vagyok?
23/L
Az első válaszoló nagyon helyesen írta: 50%.De ha tudtad,hogy aznap volt p.érésed és nem akarsz még babát,akkor miért nem használtatok gumit,vagy miért feküdtetek le egyáltalán?!
Most idegeskedhetsz,hogy megjön-e vagy sem.
Reméljük nem lettél terhes.
Azért az 50% igen elegáns túlzás, tekintve, hogy beleélvezéssel is "csak" 20% az esély.
Ha nem akarsz gyereket, menj el esemény utániért, mert bizony van rá esély.
utolsó,az 50%: vagy igen,vagy nem...ezt jelenti,semmi többet...
Amúgy amíg nem késik,nem csinálsz tesztet,nem nagyon tudja neked senki megmondani..
Saját sztori:egyszer voltunk együtt 4 év alatt gumi nélkül a párommal(igaz mi végig),lassan két éves a gyerekünk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!