Ha egy hetig nem tudom szedni az Elevitet lehet baja a babanak?
Nem kaptam meg a fizetesem es nem tudom megvenni sajnos csak lehet egy het mulva csak.
Ugye nem lessz baj? Zoldseget nem eszek egyaltalan. Gyumolcsot is keveset.
Íme egy újabb gyógyszerfüggő. :)
Semmi baja nem lesz, én nem szednék semmilyen gyógyszert terhesség alatt a helyedben, ha nem indokolt. Nagyon károsak. Egyél zöldséget, gyümölcsöt.
Természetesen nem lesz baja.
Valószínűleg anyukád, nagymamáid, ükmamáid sem szedték, és semmi gond nem volt... :-)))))))))))))
Friss gyümölcs, zöldség bőségesen elég a babának; a tabletták egy dologra jók, hogy dagasszák a gyártók bevételeit.
Milyen jó ez a kismama paráztatás a gyógyszergyártóknak ugye??? Remélem nem hitted el, ha nem szeded beteg lesz a gyermeked? Ugye nem??????
Semmi baja nem lesz.
A gyógyszer meg a vitaminkészítmény nem ugyanaz, ne keverjük a szezont a fazonnal.
Kedves Kérdező, nyugodj meg, nem lesz semmi baj ha nem szeded 1 hétig, ez a vitamin elsősorban Neked szükséges, a baba a te szervezetedből veszi el a számára fontos tápanyagokat és vitaminokat, és egy alapraktárod ezekből mindenképpen van, tehát neki ez a kis kihagyás nem fog semmit jelenteni, viszont ha teheted alapjáraton is fogyassz sok zöldséget és gyümölcsöt!
Kellemes babavárást!:)
22 hetes terhes vagyok.
Es koszonom a valszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!