Tegnap véletlenül két Elevitet vettem be! Lehet baja a babának?
Figyelt kérdés
Azt hittem előtte Magne B6-ot vettem be...
14 hetes kismami
2009. ápr. 18. 09:46
2/5 anonim válasza:
Ennyitől nem lesz semmi baj, de azért ma ne vedd be, vagy csak felet. Persze ha már bevetted az sem tragédia, mert a legtőbb vitamin úgyis kiürül, ha túl sok van belőle. Csak pl. az A, meg a D nem jó, ha nagyon felhalmozódik.
3/5 anonim válasza:
Nem lessz semmi gond,ne aggodj. Lehet egy kis szekletrekedesed,de mas nem.
4/5 anonim válasza:
Ne aggódj, nem lesz baja, ez csak egy alkalom volt. Bár nekem azt mondta a dokim, eleinte naponta vegyem be a vitamint, aztán elég 2 naponta is.
5/5 A kérdező kommentje:
Már én is gondolkodtam, hogy csak 2 naponta szedjem,mert székrekedésem van tőle, de mivel mostanában abszolut nem kívánom a gyümölcsöket, stb., így nem akarom még ritkítani.
Köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat! Mindenkinek kellemes babavárást kívánok!
2009. ápr. 18. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!