Az Elevitet meddig érdemes minden nap szedni? Hányadik héttől csökkentettétek?
Első babámmal szedtem az Elevitet már a baba tervezésétől kezdtem - akkor heti 2db-ot.
Amikor sikerült a baba, akkor napi 1db az első trimeszterben,de székrekedést okozott így amásodik trimeszterben már csak heti 3x szedtem, az utolsó trimeszterben pedig het 1-2 alkalommal.
(Pattanásos is lettem tőle)
Most a második terhességemnél Gravidával kezdtem, de csak heti pár szemet - de minden alkalommal hánytam tőle, akár melyik napszakban vettem be, és az is mindegy volt hoyg étkezés előtt után vagy közben. Így a második trimeszter környékétől visszatértem az Elevitre, de megint székrekedést okozott és megint pattanások kezdtek előjönni, így nem szedem egy ideje.
Most újra elkezdem, heti 1-2 darabot szedni, mert jön a rosz idő és egyre kevesebb gyümölcsöt eszek, és már most le is betegedtem egyszer.
első babámmal, a 16. hétig naponta, utána 2-3 naponta amikor eszembe jutott.
Most minden nap szedem, mert egyszerűen alig bírom megenni a zöldséget, gyümölcsöt már az elejétől fogva, örülök, ha egy banánt le tudok tuszkolni egy nap, pedig már 27 hetes vagyok.
ráadásul jön a kritikus időszak, a kisfiam is ilyankor szokott beteg lenni, a férjem most is az, eddig nem kaptam el kopp-kopp, úgyhogy inkább szedem.
Köszi a válaszokat.
Én is szedem már május óta. Akkor kezdtünk próbálkozni. Szeptember 10.-én lett pozitív a tesztem. Most 9 hetes vagyok, és úgy gondolom, hogy nem fogom végig szedni.
37. hetben vagyok, most hagyom abba az Elevitet, majd szoptataskor ujrakezdem.
7 kilot szedtem fel terhesseg kezdetetol es a baba is kb 3kg lesz.
A legnagyobb hulyeseg, hogy a terhesvitamintol lesz oriasi a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!