Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kezdtetek el vásárolni?...

Mikor kezdtetek el vásárolni? Mennyibe került összesen a babakelengyétek?

Figyelt kérdés

Mikor kezdtetek el vásárolni? Van esetleg olyan köztetek, aki nem várta meg a 12. hetet, vagy esetleg már a baba megfoganása előtt is beszerzett ezt-azt jó áron?

Mennyibe került összesen a babaszoba és tartalma?

Minden tapasztalat, tipp érdekel! Jó lenne spórolni, de van, amiket nem merek használtan venni. Ti hogy voltatok vele?

2013. febr. 13. 11:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Kb. a 20. héttől vettem ezt-azt, babakocsit börzén 12 ezerért, szép állapotú, a 2. gyerekemet is szépen kiszolgálta, kiságyat kaptunk kölcsön,légzésfigyelőt és mellszívót a védőnőtől kölcsönöztünk, kisruhákat akciósan vettem, pl. egyszer a Tescoban 7 db-os bodycsomagot 450 Ft-ért vettem összesen, meg börzéken is szép kis ruhákat, overálokat vettem párszáz Ft-ért.
2013. febr. 13. 13:50
 12/14 anonim ***** válasza:

5.vagyok.

A 220 ezer forintba nem számoltam bele a kisruhákat, krémeket, fürdetőket, plédedeket, mert ezeket havonta vesszük meg, apránként, csak azokat írtam, amiket egybe rendelünk majd, igy adnak árengedményt :) Nagyon jó árban jutottunk hozzá minőségi termékekhez.

Mellesleg pár dolgot (légzésfigyelő, játszószőnyeg, kiságyra helyezhető zenélő játék) mind megkapjuk rokonoktól majd a születés előtt.

Jó babavárást és vásárlást Neked is ! :)

2013. febr. 13. 18:31
 13/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Köszi a választ neked is, és a többieknek is. Ti hol vásároltok, hogy mondod, ha egyben veszed, nagyobb engedményt adnak rá?
2013. febr. 13. 18:54
 14/14 anonim ***** válasza:
Aprócskák boltja, írd be a keresőbe :) Meg kell beszélni persze az eladóval telefonon, hogy milyen engedményt ad pl ha ennyiért-és ennyiért rendelsz :) Nagyon jó dolgok vannak, nagyon jó árban ! Érdemes böngészni közöttük :)
2013. febr. 15. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!