Brendon babaáruházban érdemes vásárolni? Tapasztalatok érdekelnének, árról és minőségről egyaránt.
Az árakat meg tudod nézni a honlapjukon, nem éppen olcsó bolt:
Én sok mindent vásároltam és vásárolok a mai napig ott, mindennek meg vagyok elégedve a minőségével. Nekünk a rugdalózók nem váltak be, mert a kislányom inkább vékonyka és a derekánál nagyon bő így, de egy husis babára biztos jók.
az árak elég húzósak (legalábbis az én pénztárcámnak) de jó minőségű cuccok vannak.
persze mint mindenhol ki lehet fogni 1-1 gagyit, de nem jellemző. hatalmas választék van, ez szintén pozitívum :)
Én szeretem, valami sokkal olcsóbb, mint máshol és nagyobb a választék. Pelus, tápszer, rövid szavatossági idejű akciók.
A ruhákat drágának találom nagy átlagban, de például csak ott tudtam venni cipzáros rugdalózót. Bútorokat sem venném meg ott, de babakocsit, játékokat, könyveket igen. Az is szimpatikus, hogy 2 hét múlva a blokkal bármit visszavihetsz. Még nem tettem, de jó a biztosíték.
Viszont én is csalódtam bennük már,mint az előttem válaszoló. A 90 ezres gyerekülésünknek elromlott a kapcsolója és csak úgy segítenek, ha elküldik a gyártónak. Köszi. És hogy megyek haza a boltból? Aztán a párom megjavította, de ezért neheztelek rájuk. Több panaszlevelet is írtam, de nem tudtak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!