CsodaBent 3D/4D ultrahangról van tapasztalatotok? Véleményetek? Az első babamozit 4500 Ft-ért hirdetik,16 hetes vagyok, nagyon kíváncsiak vagyunk a nemére. Érdemes elmenni?
Telefonon megkérdeztem őket. A hölgy nagyon kedves volt. A 17. hétig kerül ennyibe, adnak egy ajándék képet is. Ilyenkor már látszódhat a neme is azt mondta.
A kérdést ide azért tettem fel, hátha van valakinek személyes tapasztalata velük.
Szia!
Mi is gondolkodtunk rajta, mert jó árban van, de engem az zavar benne, hogy semmit nem mérnek a babán, leletet nem adnak. Az viszont mellette szól, hogy legalább látod 4D-ben, kapsz róla 1 képet, esetleg a nemét is megtudhatod.
Meg ugye nem utolsó sorban mégsem 10ezer Ft.
Egyébként nagyon gondolkodunk rajta még most is.
13 hkm
De jó lenne, legalább tudnám mire számíthatunk :)
Egyébként mit mondtak telefonba?
Néztem, néztük ezt mi is, de végül a 4D genesis mellett döntöttünk, kuponnal 7500ért. Ott mérnek, papírt adnak, dvdre videót és képeket is írnak.
De persze aki "csak" gyönyörködni szeretne annak simán megéri 4500ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!