Az első 12. hétben nektek hüvelyi vagy hasi ultrahang volt? Melyikről mi a véleményetek, tapasztalatotok?
12. hétig hüvelyi!
Nekem nem volt vele bajom. Jó, nem a legjobb dolog a világon, de ennyit szerintem el lehet viselni egy babáért.
Nekem a férjem nem engedte a hüvelyit (ő az orvosom is), csak akkor csináltuk volna, ha nem látszik hasin, de az ő tapasztalatai szerint pl. szinte mindig látszik. Szóval nekem soha nem volt hüvelyi, és már mindjárt szülök... A pozitív teszt után is minden látszott, 5+5 hetesen meg szívhang, embrió, petezsák, szóval ami kell. Ő nem szereti a hüvelyit (mondjuk én sem :)), és ott, ahol dolgozik pl. nem is csinálják.
(A hasfala egyébként senkinek nem vastagszik meg hipphopp annyira, hogy ne legyen jól látható hasin, sőt, ahogy halad előre, sokkal jobban kell látszania. Lehet, hogy bénább volt a szonográfus vagy az orvos, aki csinálta.)
8. (akinek a férje az orvosa :))
Mennyi idő alatt találtátok meg először az 5. hétben az ultrahangon a babát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!