Kismamák hányadik héttől kezdetek/kezdtetek baba holmikat vásárolni?
Figyelt kérdés
2013. jan. 29. 12:38
1/10 anonim válasza:
Én a 30. hétig dolgoztam, addigra mindent kiválasztottam nagyjából, és aztán 2 hónap alatt vásároltunk.
2/10 anonim válasza:
38. héten. Kivéve a babakocsit azt már a 36-on.
3/10 anonim válasza:
Én itthon vagyok elejétől fogva, úgyhogy nagyon ráérek nézelődni :-D Igazából én a 12. hét előtt vettem egy szívhangfigyelőt. A 12. hét után vettem egy pár olyan dolgot, ami a babaápoláshoz kell nemtől függetlenül. Nem eszméletlen nagy vásárlásra kell gondolni, csak egy-egy apróságra. 18. héten megtudtam, hogy fiú. Na akkor vettem egy pár db fiús ruhát és sikerült jó áron beszereznem egy kombi kiságyat. Most ott tartok 23 hetesen hogy nagyjából a fele cucc van meg abból, ami össze van írva. Úgy, hogy nagyon sok mindent fogunk kapni, ami a listán van, úgyhogy az is ki van pipálva. De így is sok minden van még hátra.
4/10 A kérdező kommentje:
Én úgy gondoltam most vagyok 25 hetes, hogy 2 hét múlva nekiállok egy nagyobb vásárlásnak, az még nem késő ugye?
2013. jan. 29. 12:52
5/10 anonim válasza:
Miért lenne késő??Az a lényeg, hogy mire jön a picurka - meglegyen a legszükségesebb, úgyis eszedbe fog még jutni utána is sok minden!
6/10 anonim válasza:
egyáltalán nem késő én is most kezdtem el 27 hetes vagyok, de sokan azt mondják a családban főként az idősebbek hogy ez még korai majd az utolsó hónapban vagyok de én meg akarok szerezni mindent a 30.hétre ugyanis ikreket várok és jobb ha megvan minden előbb
8/10 anonim válasza:
34 hetes voltam amikor kaptam egy bizonyos összeget és rögtön aznap mentünk vásárolni..És jol tettem,mert 3 vagy 4 napra rá mentem szülni!Elöbb beindult a szülés mint ahogy vártam!Most már lassan 5 hónapos a kislányom.Boldog babavárást!
9/10 anonim válasza:
én még terhes sem voltam és vettem bodykat... uni színben. Mivel már a 2. babát várom, megvan mindenünk és tényleg csak ruhák fognak kelleni ha ellenkező nemű babánk lesz. Anno mindent úgy vettünk a babakocsitól kezdve a bababútorig, hogy jó legyen majd fiúnak és kislánynak is. Az első lányomnál kb a 25. héten kezdtem el vásárolgatni, jól tettem, mert ahol élünk ott kb 6-10 hét volt mire megérkeztek a rendelések!
10/10 anonim válasza:
Hát én nagyon a végére hagytam. De sajnos volt előzménye, hogy miért. A lényeg, hogy mindennek utánanéztem korábban, de a 34. hét körül kezdtünk el mindent. 37+5 hetesen megszültem. Hát... Éppen hogy megvolt minden. Volt, amit még a kórházból navigáltam telefonon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!