Kismamák! Mikor kezdtétek el érezni a baba mozgását?
Figyelt kérdés
2012. jún. 18. 12:01
2/9 anonim válasza:
Szia. Én most vagyok 17 hetes és már érzek valamit, de mivel első baba, nem tudom biztosan eldönteni, hogy az az-e, vagy csak bél mozgás. Minden esetre mindig ugyanott érzem, úgyhogy lehet, hogy ez már mozgásnak mondható.
3/9 anonim válasza:
4/9 Anita8401 válasza:
Szia.
Mi most várjuk a harmadik babánkat és éppen tegnap éreztem először,hogy meg mozdult :-) , 15hetes vagyok :-) .
5/9 anonim válasza:
Én elég későn, kb. 18. héten éreztem először úgy, hogy 100%-ra mondtam: Ő volt!
Előtte is megvoltak a jelek, amik a magzat mozgásra utaltak, de úgy gondoltam, hogy csak gázbuborékok és a belek mozgását érzem!
A lányom kifejezetten nyugis volt a pocakban, csak akkor mozgott, ha kellett. Nem volt egy szívbajos!
Egyébként 11 hónapos, de ha hiszed, ha nem.. van, hogy olyan, mintha valaki belülről rúgnak .. :)
De tudom, hogy csak a bélmozgásom játszik velem!
6/9 anonim válasza:
Én 17hetesen éreztem elöszőr, de akkor egyértelmű rúgásokat. Pedig volt hasam elötte is!
24hkm
7/9 anonim válasza:
Szia.Én is elég későn éreztem először egyértelműen,a 19 hét vége felé.Most 24 hkm vagyok
8/9 anonim válasza:
Szia! Én 17+0-nál éreztem először (este, mikor már feküdtem az ágyban, és direkt őt figyeltem), de aztán egy hétig nem éreztem utána, így el is bizonytalanodtam, talán mégsem ő volt. Majd 18+0-nál újra éreztem, és akkor már biztosan tudtam, hogy az első alkalommal is Ő volt az. Onnantól folyamatosan éreztem, már napközben is. De egy barátnőm már a 20. hetet is betöltötte, mire elkezdte érezni...
9/9 anonim válasza:
szia! én 21 hetesen. onnantól kezdve viszont minden nap, sőt többször is :)
28 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!