Hány hetesen kezdtétek érezni hogy mozog a baba? és mit éreztetek?
Szia nekem az első terhességemnél olyan 23ik héten kezdett el mocorogni! OLyan mint amikor a pillangók repkednek leginkább ehez tudnám hasonlítani!
A mostani terhességem alatt már 18 hetesen éreztem. Először ilyen buborékolás félét éreztem aztán jött ez a pillangós érzés!
Első baba:
14. héttől néha buborékolás szerűség, ami bélmozgáshoz hasonlít.
16. héttől már egyértelmű volt, akkortól "bökdös" állandóan:)
Én most 17 hetes vagyok. Folyamatosan kb. 4 napja érzem a babámat (tehát a 16. hét óta). Olyan morajlás szerű érzés. (Vagy buborék, vagy nem is tudom pontosan.) Néha bökdös is kicsit.
Előtte is éreztem már kb. a 15. héttől, de akkor még csak ritkán, és egy-egy pillanatra csak.
Kislányom a 17. héten egyértelmű rúgással indított.
Második gyermekem a 14. héten kipukkadó buborékhoz hasonló érzéssel lepett meg, aztán onnantól kezdve minden nap éreztem egy kicsit, egy idő után szintén egyértelmű rúgásokat produkált.
17 hetesen éreztem valami furát, mintha kaparászna bennem valaki, de utána 2-3 hétig semmit, utána már egyértelmű rúgásokat.
Másodiknál a 14.héttől kaparászást, majd rúgásokat 17-18.héttől.
16.héten a hátamon fekudtem és tévéztem egyszer csak belém rugott. Felébresztettem apucit is és o is érezte, ahogy ficánkol a baba.
23 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!