Ki mikor kezdte berendezni a baba szobát, és mikor kezdtétek el kimosogatni a ruhákat és a többit?
Az elso terhessegemnel a ruhakat 36 hetesen mostam es vasaltam ki. (Sokan remisztgettek, hogy ez milyen hosszu es nehez munka, ezt en cafolom, a mosogep mosott helyettem, en csak teregettem, majd vasaltam. Kozben ismet mosast inditottam. Ezek a falatnyi ruhak telen, lakasban par ora alatt megszaradtak, ket nap alatt keszen volt minden ugy, hogy messzirol sem csak ezt csinaltam. A vasalas ekkora ruhacskaknal kb egy-ket mozdulat.)
Utana bezsakolva vartak a ruhak a szulest, csak akkor pakoltam be oket a szekrenybe miutan hazaertunk.
Velunk egy szobaban volt a baba, nem volt kulon babaszoba, igy a kisagy felallitasa es a pelenkazo osszerakasa, attorolgetese volt a berendezkedes folyamata. Ezt 37 hetesen csinaltam, hogy ne porosodjanak ido elott, ugy voltam vele, hogy ugyis a ferjem szerel, ha esetleg korabban megszulok, akkor megcsinalja o egy-ket ora alatt nelkulem.
Most varom a masodik babat, ugyanigy tervezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!