a 18. héten tudtuk meg 100%ra, hogy kislány. a 22. héten véglegesítettük a nevét :) egész jók vagyunk :)
2013. jan. 23. 19:24
2/19 anonim válasza:
Amikor biztosra kiderült, hogy tényleg terhes vagyok, akkor már beszélgettük, hogy kinek milyen név tetszik, aztán egy nagy befutó volt, de egy kis községben élünk, ahol pont egy anyuka, aki előttem szült néhány hónappal, azt a nevet adta a kisfiának, amit mi szerettünk volna, ha fiú lesz, így a második befutót választottuk, akkor már biztosra, ez kb. 6 hónapos terhesen volt és fiam lett, így azt a nevet kapta, amit megbeszéltünk.
2013. jan. 23. 19:25
3/19 anonim válasza:
Mikor terhes lettem már akkor gondolkodtunk a picurka nevén.Fiú és lány neveken is.A 18.héten derült ki hogy kislányunk lesz(ugy tette szét a lábát pont h 100%ra mondta a doki).Azóta nem változot:):)38hkm
2013. jan. 23. 19:33
4/19 anonim válasza:
Mielőtt terhes lettem, tudtuk mi lesz a neve ha lány lesz!!!
Nem akarja megmutatni magát, így nem tudjuk mi lesz, de a lány nevünk 100% megvan, fiút nem tudunk , egy sincs ami tetszene.
2013. jan. 23. 19:33
5/19 anonim válasza:
15 hetes vagyok 2 napja tudtuk meg 80%-ra tudjuk a nevét. Kislány lesz! :)
4 hete kb. tudjuk h ha lány lesz ez meg ez lesz a neve :D
2013. jan. 23. 19:40
6/19 anonim válasza:
Én már a babám születése előtt 10 évvel is tudtam, hogy mi lesz a neve, a feladat csak az volt, hogy a férjemet rábeszéljem. Abban, hogy lány, már mikor megfogadt biztos voltam valamiért :)
15 hetesen mondta meg a doki, hogy valóban kislány, pár hét múlva a férjem is beadta a derekát...bár nagylelkűen hozzácsaptunk még egy nevet, hogy úgy érezze fontos része a döntéshozatalnak :)))
2013. jan. 23. 19:46
7/19 A kérdező kommentje:
Köszi, jó olvasni az élményeket. :)
Én most 18 hetes vagyok, mostanra sikerült oda eljutni, hogy úgy érzem, egyetlen normális név sem létezik. Remélem, ez változni fog. Kíváncsi voltam/vagyok, mások mikor jutottak dűlőre.
2013. jan. 23. 19:49
8/19 anonim válasza:
Mi már akkor beszéltünk a nevéről, amikor kiderült hogy terhes vagyok. De csak a kórházba menet véglegesítettünk :D
2013. jan. 23. 20:02
9/19 anonim válasza:
14 hetesen tudtuk meg, hogy fiú. Kb 2 napra rá már megvolt, hogy Koppány lesz a neve. Így is hívtuk egészen a 35. hétig, amikor is közöltem, hogy nem lesz jó, mégse legyen Koppány.
Végül Soma lett, de jó két hétig még KoSoma volt utána.
2013. jan. 23. 20:09
10/19 anonim válasza:
Hát mi elég "későn" tudtuk meg hogy mi lesz mert nem mutatta meg magát (27hetesen mondta a doki, hogy ő úgy látja hogy kislány) előtte való napon döntöttük el a nevét :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!