Baba vagy menstruáció lesz?
Figyelt kérdés
Késik a havim, ált. 25.napra megjött ma tartok a 35.napnál.
Szinte mindig álmosnak, fáradtnak érzem magam. Nagyon érzékeny a mellbimbóm. Szurkál a hasam alja meg néha picit fáj is. Minimális vizes folyásom volt ami fehér folyássá változott. Mire utalhatnak? Tudom a teszt többet mondana de még várok vele. Kiváncsiságból kérdezem!
2013. jan. 23. 13:38
1/8 A kérdező kommentje:
állandóan éhes vagyok...
2013. jan. 23. 13:39
2/8 anonim válasza:
10 nap késésnél még nem teszteltél?
Tesztelj!
Csak bátran!
3/8 anonim válasza:
Mire vársz még? Én már egy nap késénél nem bírtam magammal! Csinálj tesztet.
4/8 A kérdező kommentje:
nem mert volt hogy a 31. napra jött meg, tudom ez már több pár nappal mégis félek a kudarctól :S de mégis szerintetek ez mire utal?
2013. jan. 23. 13:47
5/8 anonim válasza:
Hàt ezt tènyleg csak a teszt tudja "megmondani" tutira!Elvileg szerintem lehet baba!:-)Tesztelj,màr kimutatja ha babòca.
6/8 A kérdező kommentje:
igazad van, csak kiváncsi voltam nem e tapasztalt más is ilyet és mi lett a vége
2013. jan. 23. 13:58
7/8 anonim válasza:
Nèzd ezeket a tüneteket èn is èreztem amikor terhes lettem,de èn egybôl màsnap teszteltem pozitívat.
17hkm
8/8 A kérdező kommentje:
nem teszteltem mert 3 napos menstruációm volt :(
2013. febr. 4. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!