Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Julius 11. -ere varja meg...

Julius 11. -ere varja meg valaki a babajat? Hogy erzitek magatokat? Mikor kezdtek el vasarolni a picinek?

Figyelt kérdés
tudjatok mar a pocaklako nemet? en meg nem sajna. tippelnetek nekem? datumot es a nemet illetoen? koszi! es gratulalok mindenkinek!
2013. jan. 11. 21:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia !

Én julius 1 vagyok kiírva . Még nem tudjok a nemét de szerintem kisfiú lesz apuka szerint kislány . Ha fiú Bendegúz ha kislány hanga lesz . Mi majd úgy április körül álunk neki . Én elég jól érzem magam . Neked is gratula a bébyhez .

2013. jan. 11. 21:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én is július 11-re vagyok kiírva. Még mi sem tudjuk a nemét. Most már aránylag jól vagyok. Eddig nagyon gyenge voltam. Neked első baba lesz? Nekem a második, már van egy kislányom. Vásárolni még nem vásárolunk,ha kislány sok mindenünk meg van, ha meg kisfiú lesz akkor majd félidő után lassan elkezdünk vásárolgatni. Boldog babavárást neked!
2013. jan. 12. 10:09
 3/5 A kérdező kommentje:
igen elso babank lesz! mar alig varjuk hogy ujra lathassuk. februar 14.-en megyek a kovetkezo uh-ra. remelem ott mar megmutatja magat! gratula nektek is!
2013. jan. 12. 13:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én július 28-ra vagyok kiírva, de tervezett császár lesz 19-én. :/

Még mi sem tudjuk a nemét, talán hétfőn kiderül! Nagyon rosszul vagyok az 5. hét óta, állandóan hányingerem van...

2. baba lesz, mint már előttem is írták, csak akkor vásárolgatunk, ha ellenkező nemű lesz, mint az első babánk.

1,5 éves kislány anyukája+11 hkm

2013. jan. 12. 16:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én 07.19.-re vagyok kiírva! Kedden voltam genetikai uhn de sajna nem mutatta meg magát teljesen, bár a szonografus szerint leányzó lakik odabent! :-)

Igaza lehet mert olyan pattanasos vagyok amilyen még kamaszkoromban sem voltam... Állítólag fiúval megszépül a bőr.

2013. jan. 12. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!