Julius 11. -ere varja meg valaki a babajat? Hogy erzitek magatokat? Mikor kezdtek el vasarolni a picinek?
Szia !
Én julius 1 vagyok kiírva . Még nem tudjok a nemét de szerintem kisfiú lesz apuka szerint kislány . Ha fiú Bendegúz ha kislány hanga lesz . Mi majd úgy április körül álunk neki . Én elég jól érzem magam . Neked is gratula a bébyhez .
Szia!
Én július 28-ra vagyok kiírva, de tervezett császár lesz 19-én. :/
Még mi sem tudjuk a nemét, talán hétfőn kiderül! Nagyon rosszul vagyok az 5. hét óta, állandóan hányingerem van...
2. baba lesz, mint már előttem is írták, csak akkor vásárolgatunk, ha ellenkező nemű lesz, mint az első babánk.
1,5 éves kislány anyukája+11 hkm
Szia! Én 07.19.-re vagyok kiírva! Kedden voltam genetikai uhn de sajna nem mutatta meg magát teljesen, bár a szonografus szerint leányzó lakik odabent! :-)
Igaza lehet mert olyan pattanasos vagyok amilyen még kamaszkoromban sem voltam... Állítólag fiúval megszépül a bőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!