24 hetesek hogy érzitek magatokat? Sokat rugdos a babátok?
Figyelt kérdés
2013. jan. 11. 19:10
1/21 anonim válasza:
Szia!
Én ugyan még csak 23 hetes vagyok, írok ha nem gond:)
Nagyon sokat mocorog, szinte egész nap:) Aztán éjjel nyugi van, reggel pedig kezdődik előlről:)
Nagyon sokat keményedek pár napja, ami nagyon aggaszt. Marokszámra szedem a magnéziumot:/
Veled mizu?
2/21 A kérdező kommentje:
Örülök ,hogy írtál)))Nekem is keményedik a hasam sokszor .De a babó mocorog ezerrel))) ami annyira jó érzés. Hanyadik babád?
2013. jan. 11. 19:26
3/21 anonim válasza:
Harmadik baba. Te mennyi magit szedsz?
4/21 A kérdező kommentje:
Én 2 szedek naponta + folsav+elevit
2013. jan. 11. 19:29
5/21 anonim válasza:
Én már bevettem ma 4 magnerotot, de elég sokat keményedek így is. Nem tudom mi lesz a vége:(
6/21 A kérdező kommentje:
Van orvosod? vagy miért nem mész be az ügyeletre jobb ha látja orvos ,téged pedig megnyugtatna
2013. jan. 11. 19:31
7/21 A kérdező kommentje:
Én magneB 6 szedek
2013. jan. 11. 19:34
8/21 anonim válasza:
Nincs dokim, SZTK-ba járok. Kedden van időpontom terhesgondozásra. Nem tudok bemenni, mert egyedül vagyok itthon a gyerekekkel:/
De holnap lehet, hogy megvizsgáltatom magam.
9/21 A kérdező kommentje:
Biztosan nincs semmi baj ,de jobb az ha látja orvos .
2013. jan. 11. 19:44
10/21 anonim válasza:
24 hetes vagyok, rengeteget mozog a babám és nagyon erőseket rúg. Már most fel vagyok rá készülve, hogy kint sem lesz egy nyugis gyerek. Nekem ő lesz a második, már van egy pici lányom. A derekam elég sokat fáj (amikor takarítok vagy játékokat pakolok el), nem tudom mi lesz később így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!