21-22hetes kismamák ti hogy érzitek magatokat? Mennyit mozog a babátok? Hatott rátok a front? Szoktatok csuklani? üdv 21+5hetes kismami
szia!
22 hetes vagyok. elég sokat mozog a babóca, van amikor 2 órát nem jelentkezik, akkor a falat kaparom, olyan ideges vagyok, hogy minden rendben van e, de akkor mindig bejelentkezik.
nem voltam frontérzékeny, szerencsére most sincs hatással rám (azt hiszem, de lehet párom máshogy látja) :)
csuklani sem én sem a baba nem szokott, vagy nem érzem.
nálad miújság? :)
2hete alig alszom 22hetes vagyok
naponta kb 4szer jelentkezik be
21+3 vagyok, az en kisfiam minden nap kb ugyanazokban az orakban mozog, nagyon aktivan! hajnalban, reggel, delben, delutan, este, nagyon sokszor erzem, hullamzik a hasam:) sajnos kemenyedik is, ez megijeszt. most 95 cm a hasterfogatom, 51kg vagyok (164 magas) en nem szoktam csuklani de o igen:) front...nem tudom mi az, sose erzem.
penteken megyunk megnezetni magunkat:D nagyon nagyon varom hogy lassam mar. es el sem tudom mondani mennyire varom hogy megszulessen! egy kislanyunk is van, o 2 eves, sokszor bebujik a bluzom ala a tesohoz es puszilja, mond neki, imadom oket:) boldogok vagyunk es varjuk februart:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!