35-36 hetesek hogy érzitek magatokat? Várjátok már nagyon a végét, féltek a szüléstől? Mekkorára saccolták a babátok súlyát 32 hetesen? Jósló fájásotok van már?
Szia, én már nagyon várom a végét, ma töltöm be a 35 hetet. 2. baba úgyhogy nem is a szüléstől félek, hanem attól parázok, h mi lesz a nagytesóval. Biztos jól ellesznek apával, na de mégis. :)
Jóslóim pár napja vannak, sokat keményedik a pocak és a derekamba is bele-bele nyilal a fájdalom, kb. fél percig. Aludni nem tudok, olyan kényelmetlen.
32 hetes uh-n 2050 g-ra becsülték a babót, de azért remélem nem lesz 4 kila. :))
Szerencsére elkerült a vizesedés eddig, talán nem is hiányzik ez miatt a meleg idő.
A méhszáj C2000 volt a 32. héten és ha minden úgy alakul, ahogy az első babóval, akkor én már május közepén 2 gyermekes anyuka leszek, jaaaaj de jó lenne... :))
És Te?
Szia!
Én holnap töltöm a 36 hetet. Vannak keményedéseim és vizesedek, múlt héten kórházban is voltam 4 napig ezek miatt. Kaptam infúziót és tüdőérlelő injekciót, mert az orvosom szerint nem húzom ki május közepéig.
32 hetesen voltam uh-n, a doki szerint átlagos baba. Nálunk nem tippelgetnek grammra, csak annyi, hogy kisebb, nagyobb vagy átlagos.
Szülés: császárom lesz, csak még azt nem tudom mikor. Nem félek tőle, már volt benne részem 2x.
Pakolászok gőzerővel, és vitatkozom a párommal, mert még mindig nincs neve a babának.
Te hogy állsz?
Hát mi ma vagyunk 35 hetesek és 2 naposak.32+5 hetesen becsülték 2150 grammra a kislányunkat,hát remélem nem lesz 4 kiló a végére,pedig semmilyen vitamint nem szedtem be.Hasam nem nagy, most 98 cm köldöknél.Május 20-ra vagyunk kiírva uh szerint, első baba lesz.Menszi szerint május 7-én kellene neki megszületnie.Félni nem félek a szüléstől, nagyon várom hogy megláthassam és átélhessem ezt a csodát.Sima szülésre készülünk.Jóslóm még nem volt,,nem is tudom milyennek kellene lennie:))
További jó babavárást nektek,és írjatok még,minden érdekel!:)
szia, 36 hetes vagyok a 2. babával. Én is inkább attól félek mi lesz addig a "naggyal",aki most 22hónapos. 32hetesen 2250g-ot mondtak ha jól emlékszem. Jóslok is vannak már,nagyon kíváncsi vagyok mikor bújik elő a kislegény :)
Te hogy bírod? Hol fogsz szülni?
sziasztok csajok!!! :)
én ma léptem be a 37.hétbe.Tegnaptol ugy megduzzadtak a lábaim meg mindenem,hogy az nem is igaz.Május 12 az elso dátumom,dehogy ki e huzom addig,az kérdéses.Szombaton voltunk babavásáron,de is vásároltunk, a babakocsi még a multhéten megjott.
De ami most jobban izgat,hogy fáj a torkom totálisan.Lassan ossze is kéne pakolnom,mert ahogy a párjaim szavaival éljek,nehogy ,,rámjojjon,, a szulés.
Fájdalmaim vannak a lágyékicsontomban jobb oldalt,mondjuk a derekam nem fáj még annyira.
De amugy mi a véleményetek??minden szoptatos melltarto ilyen undorito?mert én már voltam bennt vagy 1000uzletben,de mind olyan gagyi.Nekem az a bajom veluk,hogy mind olyan feljonnek nagyon a mellkasomon,és mivel nincs nagy mellem,meg a baba nyári baba lesz,kivágott felsoket szeretnék hordani,amibol persze kilátszik a fele melltarto.Miért olyan nagy kérés az,hogy szép,dekorativ de szoptatos melltartot gyátrsanak?!?
Esetleg ajánlanátok vmit?
udv.: Bia :))
Köszönöm a válaszokat,érdekes,mindenki másképp éli meg ezt a csodás időszakot.Van akinek nehéz,van akinek meg sem kottyan:)
Utolsó: nekem is kicsik a cicik, lehet hogy a melltartók is nagyok amiket vettem,de hát nem tudom mekkorák lesznek ha majd belövell a tejci,még bizti nagyobbak lesznek.Nem sokat nőttek a terhesség alatt.A melltartók eléggé gagyik tényleg,ilyen mamisak:))De ezt a kis időszakot kibírom majd bennük,nyáron nem igen tervezünk menni sehová a picivel,ha pedig mégis menni kell valahová akkor veszek föl sima melltartót,nem szoptatósat.
Akinek van már jóslója,az milyen és mennyi ideig tart?
Van akinek már beékelődött a baba,ugymond lejjebb szállt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!