S. O. S.! Van itt olyan kismama vagy anyuka, akit beutaltak kórházba diéta, görcsök és keményedések miatt?
Mennyi ideig kellett bent maradnotok?? 1hét-2hét vagy akár 1 hónap is lehet??Kérdeztem a védőnőmet,de nem adott konkrét választ.Olyan 2-2 és fél hónap múlva várható a szülés,kérdeztem a védőnőmtől,hogy esetleg végig bent tartanának szülésig,és mondta,hogy ááá addig nem,de nem mondott időt.Ha diéta miatt kell befeküdni,az mennyi ideig tart?1 hét múlva hazaengednek?A terheléses vércukrom 7,6 lett.
27+6 hkm
7,6-tal kórházba fektetnek? Nálunk beutaltak a diabetológiára 7,4-el. Ott elmondták, hogy milyen diétát kell tartani, és rendszeresen ellenőrzik. Kórházba ezért nem kellett mennem.
Melyik kórház, ha szabad tudnom?
Szia.
Én vettetem fel az ötletet a védőnőnek,mivel sokat keményedek és már majdnem minden nap görcsölök is,hogy mi lenne,ha befeküdnék pár napra,és vennék fel magnézium infúziót,mert nagyon félek a koraszüléstől.És ő mondta,hogy nem is lenne rossz ötlet,mert akkor diétára is tudnának fogni,meg naponta 3x tudnának vért venni és folyamatosan tudnák ellenőrizni a vércukromat.Úgyhogy a párom felhívta a kórházat,és holnap kell bemennünk fél1-re és ott elmagyaráznak mindent,hogy hogyan kell ,,helyesen enni,,.Aztán,hogy a keményedések és görcsök miatt maradok-e bent pár napot,az már másik kérdés.Egyébként a védőnőm azt mondta,hogy ha el tudom intézni azt,hogy befeküdjek akkor intézzem,ha meg nem akkor ővele kell diétáznom.2 hét múlva kell visszamennem a védőnőhöz újabb mérlegelésre.
Egyébként tiszaújvárosi vagyok,és a Miskolci kórházba megyünk be holnap.
Értem, hát így már más a helyzet, bár én nem olvastam el figyelmesen a kérdésedet. Szóval, ha görcsölsz és keményedsz, mindenképpen jobb, ha a kórházban leszel tényleg.
Drukkolok, hogy minden rendben legyen:)
Köszönöm a válaszokat :)
Hát majd holnap kiderül,hogy be kell-e feküdnöm. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!