Kismama diéta alatt fogyhat pár kg-ot? Az nem árt a babának?
Szerintem pár kiló nem árt, de direkt fogyókúrázni nem szabad.
A vizesedés ellen jó, ha el tudod rágcsálni a zellert (nem mindenki szereti), nagyon jó vízhajtó...
A diéta mellett is ügyelni kell a megfelelő vitamin és ásványi anyag bevitelre, főleg vízhajtással egybekötve!
Egyébként, ha túlzottan visszafogod a folyadékbevitelt, sajnos épp az ellenkezőjét fogod elérni, mint ami a célod! A szervezeted vissza fogja tartani a vizet... Szóval igyál rendesen, a sót csökkentsd minimálisra (vigyázz a készételek rengeteg sót tartalmaznak!), helyette inkább használj zöldfűszereket! A vízhajtásról az orvosoddal tanácskozz, mert ha otthoni praktikákkal kísérletezel,akár kárt is tehetsz a babában!!!! Terhesség alatt ui. orvosi felügyelet nélkül tilos a vízhajtás!
Okés, a védőnő mondta, hogy az ivászatomat fogjam vissza 1,5 literre.
Akkor maradok csak az almánál, azt is ő javasolta, gondolom érti a dolgát. Mással nem próbálkozom, ez is biztos segít. Köszi a tanácsot.
Tyűha! Én is sótlan diétán voltam,és szénhidrátszegényen,mind a két gyereknél,és most is jelenleg, a 3.-al vagyok kismama. Nekem nem ajánlották soha,hogy vegyem vissza a vízbevitelt,sőt. Napi 3 litert meg kellett innom! Mert ha elveszem a szervezetemtől,még jobban visszatartja.Ezt védőnő mondta+ a dokik+a nővérek a kórházi bent fekvéseim alatt.Gyümölcs napot tartanom kellett,3 naponta,de nem kifejezetten almából állt.
És igen,én is fogytam,de nem lett bajuk a Gyerekeimnek,most 15 hetes vagyok,és már lement 3 kiló.
A diétákat pedig muszáj betartanom,mert komoly bajok lehetnek belőle,ha nem csinálom.
Minden jót Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!