30 hetes kismama vagyok,3 napja hol erősebben hol gyengébben fáj a fejem. Szerintetek az időjárástól lehet? Esetleg közrejátszik benne a diéta is amit pénteken kezdtem (a dokim irta ki, sokat hiztam eddig )?
hát ezt nehéz így megmondani, mert valóban az időjárástól is lehet, ha érzékeny vagy rá, illetve a diétától is, mivel lehet, hgoy beindult egy enyhe méregtelenítés nálad a diéta hatására. próbálj meg inni citromfű teát, ez többnyire segít a fejfájás elmulasztásában, és azon kivételes gyógynövények közé tartozik, amit várandósan is lehet inni. vagy ilyen még a kamillatea.
illetve nekem az alvás szokott még bejönni.
20 kg idáig, az okát tudom, rengeteg üditőt ittam. Mióta abbahagytam, 1 hónap alatt 1,5 kg jött fel. Cukor o.k, múlt héten voltam a kórházban 1 napos megfigyelésen. A vérnyomásom alacsony, 90/60.
2200 kalóriás diétát kaptam, kidobva az édes, a fehér liszt...
20 kg azért még nem vészes! Persze jobb minék kevesebbet gyarapodni,de nem te lennél az első, aki a 20-30 kg között gyarapodik. A diéta viszont nem vészes 2200 kalóriával, normális esetben egy várandós szükséglete 2500 körül van.
De! Ha pontosan tudod, hogy túl sok cukros üdítőt ittál, akkor én nem forszíroznám a diétát, csak a cukrozott dolgokat hagynám el.
Az elsővel majd 40 kg-ot híztam, senki nem fogott fogyókúrára. A másodikkal 12 kg-t, a harmadikkal pedig 5-öt fogytam. :) :)
Ha amúgy rendben van minden értéked, biztos az idő. A vérnyomásra kell figyelni, illetve azt is mennyire vagy oedémás. Az okozhat fejfájást.
Nekem sem sok az a 20 kg csak a dokim hisztizik. 2 héttel nagyobb a baba, azért is küldött terheléses cukor mérésre. A második ereményem lett o,2vel több ezért kellett befeküdnöm a kórházba, ott persze minden o.k volt. Én pedig hiába magyarázom neki, hogy ez genetika, a családunkban mindenki sokat hizott a terhessség alatt, a babák nagy súllyal születtek.
Amennyire tudom betartom a diétát. Persze néha többet eszek, de az édeset kerülöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!