19 hetes kismama vagyok és nagyon sokat híztam-12 kg-ot,60 kg-ról indultam. Ha valaki tud terhes diétát, vagy bármilyen módot, hogy egy kicsit leadjak abból a súlyból amit felhíztam, megköszönném. Diéta? Üdv mindenkinek
Szia!Tudhatnád,hogy a várandósság nem a diéták ideje,főleg nem konkrétan a súlyvesztés...Nem olvastál utána mennyi bajt okozhat,ha valaki a babavárás idején megvonja magától -azaz a kis magzatától!!!- az ilyenkor kívánatos ételmennyiséget?Én nem értem,de komolyan!Ha megszülöd majd a babád,előbb-utóbb minden visszaáll az eredeti állapotába.Kevés kismama mondhatja el magáról,hogy nem szed fel fölösleges kilókat.Jómagam is lassan 20 kiló plusznál tartok és nem tetszik,amit a tükörben látok....ez van!Nem is kell dupla adagot és egész nap zabálni,én sem így tettem és mégis........
Egyébként ha az egészségeddel minden rendben,pl.cukorszint,vérnyomás stb.megfelelő,akkor egy orvos sem tartja indokoltnak a diétát,fogyókúrát.
Szóval ne haragudj,de ez a diétázósdi egy buta ötlet lenne részedről.További kellemes babavárást!
Köszönöm válaszokat, igazából nem a diéta volt a lényeg számomra, hanem inkább az, hogy hamar szedtem fel ezt a 12 kg-ot.
De azért köszi a jó tanácsoat.
Üdv mindenkinek
Szerintem igenis oda kell figyelni! Mindenbol egyel, kenyeret is, viszont estere probalj keveset enni! En 25 hetes vagyok, 10 kilo gyorsan feljott. Ami sok. Azota sok gyumolcsot eszek, estere pedig levest vagy joghurtot.
NE az legyen a celod, hogy csokkentsd a sulyod, hanem az, hogy innentol kezdve ne hizzal nagyon sokat!
MEg nem keso, ha odafigyelsz a megfelelo etkezesre, nem fogsz 30 kilokat felszedni, ami ugye a babanak is artalmas lenne.
Boldog babavarast!
Az elozo valasziro vagyok.
NEkem meg az valt be, hogy irom mit eszek egesz nap. Ebbol rajottem, hogy neha tenyleg sokat es nem is gondolna az ember!
Idealis sulygyarapodas az eredeti sulyhoz kepest:
20. het-6 kg
25. het-8 kg
30. het-10 kg
35. het-12 kg
40. het-14 kg.
PErsze nem lehet altalanositani, lehet, hogy te mar ezutan nem fogsz sokat felszedni, mig masok a vegen szednek fel sokat.
Tehat irjad mit eszel pl egy hetig, visszaolvasva latni fogod, hogy min csuszol el.
A lényeg hogy este 6 után már ne egyél, csak max egy almát, ezzel a vizesedést is megelőzheted. Fehér kenyeret ne egyél vagy ha mégis akkor kizárólag csak reggel. Egyél, igyál sok tejet, tejterméket, zöldséget, gyümölcsöt.
Leadni nem fogsz tudni szerintem egy dekát se, legalábbis nekem nem ment.:) De a fentieket betartottam és a utolsó 10 hétbe csak 3 kiló jött fel rám. Én összesen egyébként 20kg-t híztam, 4 hete szültem és már csak 7 kiló felesleg van rajtam, mondjuk én nagyon vizesedtem is. Szóval kitartás! De egyébként ha téged nem zavar a kinézeted, csak a mérleg miatt a kilók zavarnak akkor ne foglalkozz vele szerintem!:D Érezd jól magad az a lényeg!;)
Utolsó válaszolónak!
Köszönöm a válaszod, én is így gondoltam. A terhesség után is van élet, és nagyon nehéz leadni a kilókat.:-)
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!