Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 hetes kismama vagyok és...

19 hetes kismama vagyok és nagyon sokat híztam-12 kg-ot,60 kg-ról indultam. Ha valaki tud terhes diétát, vagy bármilyen módot, hogy egy kicsit leadjak abból a súlyból amit felhíztam, megköszönném. Diéta? Üdv mindenkinek

Figyelt kérdés
2008. dec. 1. 05:49
1 2
 11/11 anonim válasza:
Terhes diéta: 160 gr szénhidrát a terhesség alatt és 200-220 gr szénhidrát szoptatás alatt. Én ezt tartottam a terhesség elejétől, most 34. hetes terhes vagyok és +2 kg-nál tartok! Az orvos és a szülésznő is dícsér és biztat hogy milyen szuper ez! Most 79 kg vagyok és 153 cm, tehát összesen 29 kg van rajtam pluszban de terhes is vagyok közben. Mivel első terhességem alatt nem figyeltem, korlátlanul ettem és feljött 18 kg és ebből csak 9 kg ment le 2 év alatt...Így döntöttem a 160 gr ch mellett. Pedig nem vagyok cukros, semmi bajom, egészséges vagyok. Úgy számolom hogy szüléskor lemegy 10 kg, tehát leszek kb 67 kg és akkor már csak 17 kg plusz lesz rajtam amit a szoptatás alatt le is tudok majd adni :)
2015. júl. 15. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!