Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, ti éltetek házas...

Kismamák, ti éltetek házas életet terhesség első 3 hónapja alatt?

Figyelt kérdés
Doki mit ajánlott?4.héttől nekem nem ajánlotta addig amig ujra nem megyek most a 8.hét végén.Lehetséges hogy ez után sem ajánlja majd a szeretkezés?Ti hogy vagytok ezzel illetve hogy volt az első három hónapban?
2013. febr. 5. 21:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Én 5 hetesen barnáztam egy kicsit, azt mondta nincs sex, rá egy hétre mikor mentem dokihoz azt mondta, hogy óvatosan a sexel! Azóta kb. 3x voltunk együtt!! Előtte meg hetente többször! Lehet azért is mert tudat alatt félek, hogy nehogy legyen valami mert a barnázásom előtti héten minden nap sexeltünk. Meg nem is kívánom! Pedig igazi sexgép voltam :D De mondjuk mikor a párom közeledik nem utasítom vissza! Valahogy neki is elég egy héten 1x!
2013. febr. 5. 22:06
 2/9 anonim ***** válasza:

Az elejétől kezdve egészen a szülésig folyamatosan szeretkeztünk.

Igaz, nekem semmi panaszom nem volt.

2013. febr. 5. 22:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Én a 12. hét végéig kórházban voltam...utána sem szexeltünk :(
2013. febr. 5. 22:31
 4/9 anonim ***** válasza:

12 hétig nem javasolta nekem a doki, mert barnázgatásom volt kb 7-8 hetesen. Aztán éltünk, óvatosan, de a 20 héttől elkezdtem keményedni, így akkor már csak ritkán, óvatosan. Az utolsó 3 hónapban viszont már ismét el voltunk tiltva, mert szex után volt pár csepp vér, fel volt puhulva nagyon a méhszáj.

Mint a messiást, úgy vártam a 6 hónapos kontrollt :)

De persze mindent megért a lányom egészsége...

2013. febr. 5. 22:47
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem szexelünk mióta terhes vagyok, mert előző terhességemnél 9 hetesen véreztem az után és nagyon megijedtem. Nem lett semmi gond szerencsére.

Most, hogy ismét terhes vagyok nem szexelünk csak orális...

Amúgy nemsokára szülök...

2013. febr. 5. 22:48
 6/9 anonim ***** válasza:
A doki nem tiltott el. Én viszont elég rosszul voltam, ezért nem volt könnyű rászánnom magam, de azért kb. heti 2 alkalommal voltunk együtt, mert nem akartam rosszat a férjemnek!
2013. febr. 6. 08:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha nem ajánlotta eddig, gondolom kibírtátok. Azt nem tudom, hogy most mit fog neked mondani az orvos, de szerintem ha nincs semmi probléma az első 3 hónapban ( nincs vérzés, nem vagy veszélyeztetett ), akkor szerintem lehet.Egy egészséges terhességnél, ha nincs semmi gond, nem lehet a babának ettől baja.Minket anno nem tiltottak el, igaz, nem is volt vérzés a szülés napjáig. Nagyon ritkán, de azért együtt voltunk néha-néha.
2013. febr. 6. 08:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem mind a két terhességem teljesen rendben zajlott, ezért a doki nem tiltott el minket. Elejétől a végéig éltünk házaséletet, soha semmi baj nem volt belőle.
2013. febr. 6. 09:57
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ :) Párom külföldön dolgozik,szoval nem volt gond azzal,hogy kibirjuke vagy nem,és nálam sincs semmi gond,a doki csak általánosságbol figyelmeztetett hogy egyenlőre ne szeretkezzünk mert megnöveli a vetélés kockázatát,és érdekelt ki hogy van ezzel :)))
2013. febr. 6. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!