A terhesség első heteiben mindenkinél jelentkeznek görcsök?
Figyelt kérdés
Néha fájdogál a hasam,mint amikor meg akar jönni,de nem folyamatosan,csak időközönként,kicsit olyan érzés,mintha izomlázam lenne,meg szúrásokat is érzek. Kicsit izgulok,remélem nem jelent bajt. Orvoshoz jövő héten megyek először. 6 hkm2013. jan. 29. 18:28
1/4 anonim válasza:
Nem feltétlenül mindenkinél, de ezek gyakori jelenségek, és teljesen normális. Ne aggódj. Amíg nem erős a fájdalom, meg nem vérzel, akkor nem jelent bajt. Gratulálok a babához!
2/4 anonim válasza:
Ugyanazt akartam írni (gyakorlatilag szó szerint), mint az első válaszadó. :-)
3/4 anonim válasza:
Én nem éreztem semmit, szerintem ez nem általános, egyénenként változó. Ne izgulj, mitől félsz?
4/4 Lexy23 válasza:
szia én 9 hetes terhes vagyok és nekem ez már a 3-dik hetem óta van h görcsölök néha..nem kell félned normális ilyenkor ágyazódik be a baba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!