100 kg feletti kismamák, hol vásároltok ruhát magatoknak? Mert én nem nagyon találok. Okoz egyéb gondot a túlsúly?
Ulla Popkenben néha kifogni valamit. Turi, vagy netes moletti üzletek. Esetleg szabásmintát veszek és úgy!
A baba egészsége miatt próbálok annyit enni csak amennyi éppen elég, nem habzsolni, sokat sétálok!
Én is a C&A-ban találtam nagyobb ruhákat. Igaz, nem épp olcsó, de hát valamiben járni kell....
Nekem egyéb gondot eddig nem okozott.
Köszi a válaszokat!
A C&A-ban szétnézek :)
A Vaterán és a Teszveszen nem találtam még semmit, de nem is szívesen vásárolnék próba nélkül. Egyébként is kövér vagyok, hát még növekvő pocakkal :DDD
Nekünk szerencsénk volt, mert azonnal összejött! :)
Remélem, Nektek is hamar sikerül! :)
Köszi a tippeket!
Nem az első terhességem, ezért sejtem, hogy nagy hasra számíthatok, ami ruha szempontjából télen húzós lesz.
Bandázst már kerestem, de a legnagyobb is ici-pici nekem már most, 18 hetesen is.
Varrónő jó lenne! Magamnak már megoldottam egy nadrágot, de nem lesz túl sokáig jó.
Még egyszer köszi a segítséget, további kellemes babavárást kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!