13hét+2napos terhességnél kétoldali vesetágulatot állapítottak meg a babámnál. Felmerült a terhességmegszakítás lehetősége. Van valaki hasonló helyzetben?
A hivatalos diagnózis ma dr.Hajdu Krisztinától: nagy valószínűséggel kétoldali obstruktív uropathia.
A vizsgálat alatt nem látott hólyagtelődést, így szerinte már nem működnek a vesék. Úgy látszott, hogy a magzatvíz is kevesebb mint kellene. Természetesen javasolt egy UH kontrollt hétfőre, amennyiben ott is ugyanez a helyzet, genetikai szempontból indokolt a terhességmegszakítás.
Tegnap voltam a magzati diagnosztikai központban, ott még látták a hólyagot, volt veseműködés.
írj majd hogy ha tudsz hogy hírt adj magadról!
nagyon nagyon sajnálom :S
Köszi. És hány héttől kell megszülni?
Azért kérdezem, mert hallottam, hogy valakinek 14 hetesen kellett megszülnie. De ilyenkor hogy csinálják? Olyan nagy már ilyenkor a magzat...
szerintem ezt majd máshol beszéljük meg ne itt....
Kedves Kérdező !!!állandóan nézem a kérdésed hogy vajon haza értél-e már a kórházból meg hogy lehetsz :S
Kedves Mindenki!
Köszönöm az érdeklődést és az együttérzést! Itthon vagyok. És ha ilyen esetben lehet ilyet mondani, minden rendben volt, de ehhez kellett egy nagyon emberséges orvos is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!