6-dik hetes terhes vagyok es az utolso ultrahangos vizsgalaton meg nem latszott az embrio. Az orvosno szerint, ha egy par napon belul nem jelenik meg az embrio le kell szivni a petezsakot. Volt mar valakinek hasonlo problemaja?
Tejóég.
ILyenkor az a protokoll hogy két hét múlva hivnak vissza kontroll uh-ra . mégha el is van számolva a fogantatás - ha nem beültetésed lombikod volt nem biztos semmi- akkor a 8. hétig látható embriónak petezsáknak és szívhangnak illik lennie főleg hüvelyi uh-val .
ha akkor a 8. héten ez nincs akkor is várnak még a müszeres befejezéssel.
Elég korainak vélem ezt a durva hozzállást .
Ne aggódj! A 6. héten nekem sem látták, de a hetediken igen!:-)
Jó babavárást!
pár napon belül ??? és ha valakinek jóval később fogant a babája és ezért nem látja ??
menj másik dokihoz mert nekem ő nagyon nem szimpi....nem értem hova siet...
2 hét !!!nehogy belemenj!!!keress egy másik dokit...
és ott lesz a baba ne aggodj fura hozzáállás egy dokitol...És ha jol tudom nem is egy doki nézi meg uh-n hogy nincs baba vagy valami baja van...
Keress mást ez igy nem okés!
Kivánom a legjobbakat majd irj hogy mi volt!
Drukkolok!
Megfogadtam tanacsaitokat es elmentem egy masik orvoshoz. Azt mondta, hogy most 5 hetes es 5 napos vagyok, semmi ok az aggodasra, kb. egy het mulva meg fog jelenni az embrio is. Megnyugodtam :)
Azert izgulok, mert a kislanyommal annak idejen 9 hetes voltam amikor megtudtam, hogy terhes vagyok. Nem volt okom aggodalomra, mert mar a szivecskeje is dobogott.
Koszonom a hasznos valaszokat!
Sziasztok!
Ma ujra voltam orvosnal es hallottam a sziv dobogasat :) . Olyan boldog vagyok. A fura az, hogy 6 hetet es 5 napot mutat a meretei szerint. Ezekszerint kesobb foganhatott. Nem tudom, hogyan szamoljak a heteket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!