Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13hét+2napos terhességnél...

13hét+2napos terhességnél kétoldali vesetágulatot állapítottak meg a babámnál. Felmerült a terhességmegszakítás lehetősége. Van valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

A hivatalos diagnózis ma dr.Hajdu Krisztinától: nagy valószínűséggel kétoldali obstruktív uropathia.

A vizsgálat alatt nem látott hólyagtelődést, így szerinte már nem működnek a vesék. Úgy látszott, hogy a magzatvíz is kevesebb mint kellene. Természetesen javasolt egy UH kontrollt hétfőre, amennyiben ott is ugyanez a helyzet, genetikai szempontból indokolt a terhességmegszakítás.

Tegnap voltam a magzati diagnosztikai központban, ott még látták a hólyagot, volt veseműködés.

2013. jan. 30. 20:00
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

Kedves 2.!

Köszönöm! Nem akarok hiú reményeket, csak nem tudok mit kezdeni ezzel a dologgal. Megbízom Hajdu Krisztina diagnózisában, a nőgyógyászom is azonnal észrevette, de mondta, hogy szeretné más véleményét is hallani. Tegnap multicystát írtak a papírra, de közben ott is mondták, hogy mindkét vese érintett. Hétfőn kiderül. Köszönöm mégegyszer!

2013. jan. 30. 20:45
 12/41 anonim ***** válasza:

drukkolok neked !!!

írj majd !!!

2013. jan. 30. 21:18
 13/41 anonim ***** válasza:
hány órára mész amúgy az istenhegyibe hétfőn ? én is oda megyek genetikai uh-ra ...
2013. jan. 30. 21:19
 14/41 anonim ***** válasza:

Hétfőn megnézik megint. Ha akkor is ez a helyzet, akkor indokolt a megszakítás, mert ez súlyos rendellenesség, nem egyeztethető össze az élettel.

Nagyon sajnálom:(

2013. jan. 30. 21:54
 15/41 A kérdező kommentje:

11 körül megyek hétfőn, de holnap meg kell kérdeznem újra. Az időpontkérésnél már nem tudtam koncentrálni.

Igen, tudom, hogy ha megerősíti a hétfői UH is, hogy nem működnek a vesék, akkor nem életképes :(

2013. jan. 30. 22:03
 16/41 anonim ***** válasza:
Nekem 26 hetesen volt ilyen a kisfiammal, kétoldali vesetágulat, pangott a vizelet a vesében. 1 hét múlva kellett kontrollra menni. Nekem el sem magyarázták akkor, hogy ez pontosan mit is jelent, csak utána tudtam meg, hogy akár nagy bajt is jelezhet :( Aztán a következő uh-on azt mondták, minden rendben, valószínűleg az volt a gond, hogy előző héten éppen akkor még nem pisilt, ezért látszódott az eltérés. Annyi mindenről hallani, én a helyedben még nem adnám fel, jövő héten már biztosabb eredményt fogsz tudni! Szorítok nektek!
2013. jan. 31. 06:45
 17/41 anonim ***** válasza:
Egy barátnőm kisfiának volt vesetágulata,de már szerencsére neki is visszahúzódott.Reméljük nem lesz semmi gond sem!
2013. jan. 31. 06:55
 18/41 anonim ***** válasza:
Én biztos várnék még a helyedben, főleg, ha a te szíved is ezt diktálja! Lehet, hogy nem olyan nagy a baj! És csodák is vannak!
2013. jan. 31. 13:33
 19/41 anonim ***** válasza:

Hova várjon?

Ha hétfőn ugyanez a helyzet, akkor mégis mire várjon?

Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de ha hétfőn is ez a helyzet, akkor azért nem mindegy, hogy 13-14 hetesen történik a műtét, vagy megvárja a 20 hetes kort....

2013. jan. 31. 13:35
 20/41 anonim ***** válasza:

szia!

én kérdeztem hogy mikorra mész az Istenhegyibe...

én egy órával későbbre megyek de nagyon drukkolok!!!! remélem nem lesz baj!!!!!! szorítok nagyon nektek!!

majd írd meg ha haza értél hogy mi van a babával!!!

2013. jan. 31. 13:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!