13hét+2napos terhességnél kétoldali vesetágulatot állapítottak meg a babámnál. Felmerült a terhességmegszakítás lehetősége. Van valaki hasonló helyzetben?
A hivatalos diagnózis ma dr.Hajdu Krisztinától: nagy valószínűséggel kétoldali obstruktív uropathia.
A vizsgálat alatt nem látott hólyagtelődést, így szerinte már nem működnek a vesék. Úgy látszott, hogy a magzatvíz is kevesebb mint kellene. Természetesen javasolt egy UH kontrollt hétfőre, amennyiben ott is ugyanez a helyzet, genetikai szempontból indokolt a terhességmegszakítás.
Tegnap voltam a magzati diagnosztikai központban, ott még látták a hólyagot, volt veseműködés.
Kedves 2.!
Köszönöm! Nem akarok hiú reményeket, csak nem tudok mit kezdeni ezzel a dologgal. Megbízom Hajdu Krisztina diagnózisában, a nőgyógyászom is azonnal észrevette, de mondta, hogy szeretné más véleményét is hallani. Tegnap multicystát írtak a papírra, de közben ott is mondták, hogy mindkét vese érintett. Hétfőn kiderül. Köszönöm mégegyszer!
drukkolok neked !!!
írj majd !!!
Hétfőn megnézik megint. Ha akkor is ez a helyzet, akkor indokolt a megszakítás, mert ez súlyos rendellenesség, nem egyeztethető össze az élettel.
Nagyon sajnálom:(
11 körül megyek hétfőn, de holnap meg kell kérdeznem újra. Az időpontkérésnél már nem tudtam koncentrálni.
Igen, tudom, hogy ha megerősíti a hétfői UH is, hogy nem működnek a vesék, akkor nem életképes :(
Hova várjon?
Ha hétfőn ugyanez a helyzet, akkor mégis mire várjon?
Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de ha hétfőn is ez a helyzet, akkor azért nem mindegy, hogy 13-14 hetesen történik a műtét, vagy megvárja a 20 hetes kort....
szia!
én kérdeztem hogy mikorra mész az Istenhegyibe...
én egy órával későbbre megyek de nagyon drukkolok!!!! remélem nem lesz baj!!!!!! szorítok nagyon nektek!!
majd írd meg ha haza értél hogy mi van a babával!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!