Van, vagy volt valaki még hasonló helyzetben? Akár még a méhszáj is nyílhat ilyen esetben?
Vasárnap szörnyen éreztem magam, sokat voltam rosszul, hányingerem volt, időnként begörcsölt a hasam (volt, hogy annyira begörcsölt, mint amikor megjönne) és elég sűrűn keményedett is. Holnap megyek orvoshoz. Mára már jobban vagyok, a baba aktív volt.
Kinek mit mondott ilyen esetben az orvos?
Köszönöm a válaszaitokat előre is
31 hét 6 napos kismama
Nekem azt mondta, hogy pihenjek.
Szerencsére a görcsök nem jelentenek automatikusan méhszáj nyílást (bár megeshet).
Egyik babával 24 hetesen annyira begörcsöltem, hogy nem tudtam felegyenesedni a fájdalomtól vagy negyed órán át.
Bementünk a kórházba (ahogy a férjem haza jötte, meg a nagyobb gyerekeket el tudtuk helyezni), és mondta, hogy pihenés-pihenés, és emelte a magnézium adagomat is brutálisan. Az segített igazán.
Amúgy megkérdezte tőlem, hogy befeküdnék-e a kórházba pihenni, vagy inkább otthon fekszem pár napot.
Persze az utóbbit választottam.
Na ezt a babámat már majdnem megindították, 41+6-ra született... :o)
Pihenj sokat, magnéziumot vegyél be, és rendben lesz.
A hányinger meg a hasfájástól lehet, én sokszor tapasztaltam a fel-le liftezést, ha alulról felnyomta a baba, akkor a gyomrom fájt és hányingerem volt.
Minden jót Neked!
Nekem a fiammal volt hasonló, én a khba bementem, ott kaptam infúziót, amikor a méhtevékenység normál értékre ment, akkor szépen hazakéredzkedtem, 6hét egy megyei khban, ami mint vmi átjáró nem pihentető nekem. És 6hét fekvés volt... magnézium "mérgezéssel" 3*3naponta, plusz kalcium. Rövidült és picit nyílt a méhszájam ettől.
38.hétre született a "kicsi",
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!