Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor tettétek le a cigit?

Mikor tettétek le a cigit?

Figyelt kérdés
Terhes vagyok,akartuk,próbálkoztunk már szeptember óta,eddig nem jött össze.Orvosnál még nem voltam.A menzeszem késik 1 hete,van egy pozitív tesztem,amit ma csináltam.Úgy cigizem,hogy sehogy.Eddig is csak napi 2-3 szálat szívtam,több nem esett jól.Most már ideje abbahagynom,tudom,és úgy is lesz.Csak kíváncsi vagyok nálatok hogy ment.Ki mikor,hány hetesen tette le?

2013. jan. 30. 15:08
 1/10 anonim ***** válasza:
85%

Amikor megláttam a pozitív terhességi tesztet. Ösztönből jött, hogy ennek véget kell vetnem. Utána már nem is kívántam, sőt rosszul is voltam a dohányfüsttől.

Mi augusztusban beszéltük meg, hogy gyereket szeretnénk. Akkor elkezdtem szedni vitamint, majd szeptemberben elkezdtük a próbálkozást. Október elején megfogant a lányunk.

Nyár közepétől pedig napi 1-2 szálat szívtam el, előtte meg volt, hogy 1 nap/1 doboz.

Most 1,5 éves. Egészséges, fejlett :)))

Épp a szobájában szuszog :)

2013. jan. 30. 15:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőnél viszonylag későn került sor a tesztre,mert előtte 3 hetet késett és negatív volt a teszt. Úgy a 8. hét körül csináltam a tesztet,előtte viszont már kb 2 héttel nem kívántam a cigit. .. és azóta is "tiszta" vagyok :-D Előtte napi fél doboz cigi ment el átlag.
2013. jan. 30. 15:16
 3/10 anonim ***** válasza:
71%

Pozitív teszt után nem gyújtottak rá!

Az első 18 hét a legfontosabb, most alakúl ki , fejlődik ki minden a babában!

Ha most cigivel, most teszed a legnagyobb kárt benne!

2013. jan. 30. 15:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Mikor kiderült, hogy terhes vagyok, csak csökkenteni voltam képest az "adagot", majd a 10. hét környékén egyik reggel úgy keltem, hogy felfordult a gyomrom a gondolattól is, hogy rágyújtsak, és azóta nem dohányzom.

Néha viszont hiányzik...

39+4 hetes kismama

2013. jan. 30. 15:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
mikor elkezdtünk azon gondolkodni hogy babát szeretnénk egyre kevesebbet cigiztem a végén már csak max.5 szálat, de amikor a teszten ott volt a két csík nem gyújtottam rá többet
2013. jan. 30. 15:27
 6/10 anonim ***** válasza:

7. héten teszteltem pozit, elszívtam még a dobozomban levő pár szálat, aztán nem vettem többet.

most 7 hónapos a bébi, és 2 hónapja masszívan szívom megint.

2013. jan. 30. 15:28
 7/10 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok, amikor érzem az illatát jól esik és kívánom de nem gyútok rá, ha viszont megérzem a ruhámon a cigi füst illatát teljesen kész vagyok nem bírom
2013. jan. 30. 15:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Amint megláttam a pozitív tesztet még elszívtam egy szálat,azóta nem szívtam egy felet sem! Teljesen leszoktam,ez volt 3,5éve. Azóta a férjem is leszokott!:)
2013. jan. 30. 15:53
 9/10 anonim ***** válasza:

Én is 7 hetes voltam már amikor teszteltem,utána már nem szívtam többet.

De sajnos nemsokkal utána,hogy már nem szoptattam visszaszoktam és már most az istenért sem bírom megint letenni...

2013. jan. 30. 17:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Onnantól kezdve, hogy megláttad a pozitív tesztet le kellene tenned az utolsó szál cigarettát is, de szerintem azelőtt le kellett volna, mikor elkezdtétek tervezni... Nemcsak a babának árt, de saját magadat is csak roncsolod vele. Ha nem voltál láncdohányos és napi 2-3 szál nem tartozik bele, sztem akkor főleg nem lehet nehéz leszokni. Én is dohányoztam , csak akaraterő kell hozzá. Lehet ez most nagy butaság lesz, de én úgy szoktam le főként, hogy elképzeltem a tüdőmet egy rozsaszín egészséges tüdőként, és láttam magamban ahogy minden egyes szállal sötétebb , szürkébb lesz és annyival károsítod az egészséged.
2013. jan. 30. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!