Hogy tettetek le a cigit, amikor eldontottetek hogy babat akartok?
Biztos hogy nehéz lesz,erre nincs jó recept csak az akaraterő.
Én akkor hagytam abba a dohányzást amikor megtudtam hogy pocaklakóm van.Azonnal leraktam!!
Most raktam le egy hete.:)
Én is topikot nyitottam a nagy tervem tiszteletére.:)
Ne legyen bűntudatod, nekem se volt soha akaraterőm. Tudom mit érzel. Én egyszer olvastam Jakupcsektől egy riportot, amiben bőszen hirdette, hogy miután felhagyott a dohányzással, nem értette mások miért nem tudtak és lenézte azokat, akiknek nem sikerült. Volt szerencsém egyszer két folyosónyira dolgozni tőle...gyárkémény volt.
Annyira utálom az ilyen hazug, pökhendi dumát. A bagózóban mindenki arra panaszkodott, hogy hány befulladt kísérlete volt. Többek között neki is.
Nekem is rengeteg volt. Én már fogadkoztam a saját és más szeretteim életére, a Szűz Máriának, a Jóistennek, az akupunktőrnek, a természetgyógyásznak, hogy leszokom. Aztán egyszer mégis rágyújtottam.
Azt tudom mondani, hogy van olyan pillanat, amikor az ember le tud szokni. Akkor lerakja és sikerül. De addig se legyen bűntudatod. Úgy még a dohányzás is károsabb. Tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!