Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy tettetek le a cigit,...

Hogy tettetek le a cigit, amikor eldontottetek hogy babat akartok?

Figyelt kérdés
2009. dec. 11. 17:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Elszívtam az utolsót, azt mondtam ez volt az utolsó és elnyomtam.
2009. dec. 11. 17:04
 2/7 anonim ***** válasza:

Biztos hogy nehéz lesz,erre nincs jó recept csak az akaraterő.

Én akkor hagytam abba a dohányzást amikor megtudtam hogy pocaklakóm van.Azonnal leraktam!!

2009. dec. 11. 17:07
 3/7 anonim ***** válasza:
A párom beíratott egy mágneses "cigileszoktató" dologra.El kellett szívni egy cigit,a csikket bevinni.Meg kellett inni egy pohár vizet és rám kötöttek v.milyen elektromos szerkentyűt.Mondtam a páromnak,hogy nagy hülyeség ez az egész és felesleges pénzkidobás..de akkor már befizetett..Naponta 1-1,5 dobozzal szívtam.Láss csodát-sikerült!!Pikk pakk letettem.Jan 17-én voltam a kúrán ott szívtam el az utolsó cigit és május 13.-án lettem terhes.Azóta se cigizek!!!
2009. dec. 11. 17:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Most raktam le egy hete.:)

Én is topikot nyitottam a nagy tervem tiszteletére.:)

2009. dec. 11. 18:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát én sem tudtam előtte letenni. Bár 2 évet próbálkoztunk úgyhogy tuti ha az elején leteszem újból elkezdtem volna cigizni az idegesség miatt, hogy miért nem jön már. 5 hetesen megcsináltam a tesztet és másnaptól nem cigiztem. Most léptem a 4.füstmentes hétbe. :)
2009. dec. 11. 18:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Sokat dohányzom,napi 1 doboz a minimum,ha dolgozom,akkor még több. Egyszer már összejött a baba,de el is ment. Akkor,amikor megtudtam,szégyenlem,de napi 1 doboz helyett 2-3 szálat még elszívtam 1-2 napig. Annyira felnézek azokra az emberekre,akik pikk-pakk le tudják tenni és van akarat erejük. Nekem sajnos nincs. Én felirattam egy nem éppen olcsó bogyót,amiről már sok jót hallottam,hamarosan kiváltom és reméljük kis segítséggel már menni fog.
2009. dec. 12. 08:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Ne legyen bűntudatod, nekem se volt soha akaraterőm. Tudom mit érzel. Én egyszer olvastam Jakupcsektől egy riportot, amiben bőszen hirdette, hogy miután felhagyott a dohányzással, nem értette mások miért nem tudtak és lenézte azokat, akiknek nem sikerült. Volt szerencsém egyszer két folyosónyira dolgozni tőle...gyárkémény volt.

Annyira utálom az ilyen hazug, pökhendi dumát. A bagózóban mindenki arra panaszkodott, hogy hány befulladt kísérlete volt. Többek között neki is.

Nekem is rengeteg volt. Én már fogadkoztam a saját és más szeretteim életére, a Szűz Máriának, a Jóistennek, az akupunktőrnek, a természetgyógyásznak, hogy leszokom. Aztán egyszer mégis rágyújtottam.

Azt tudom mondani, hogy van olyan pillanat, amikor az ember le tud szokni. Akkor lerakja és sikerül. De addig se legyen bűntudatod. Úgy még a dohányzás is károsabb. Tényleg.

2009. dec. 12. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!