Mit tettetek meg azért hogy a kívánt nemű babád foganjon? Bejött?
Figyelt kérdés
Gondolok itt étkezésre, hüvely savasítás/lugosításra, együttlétek szabályozására pl: lányhoz a peteérés elött szeretkezni utána nem, na de meddig?
Mi lányt szeretnénk most a kisfiúnk mellé.
Egyéb tapasztalatokat és ötleteket is várok! :)
2010. aug. 2. 11:51
1/6 A kérdező kommentje:
Milyen sűrűn voltatok együtt egy hónapban?
2010. aug. 2. 11:54
2/6 anonim válasza:
inkább azért imádkoznál h egészséges legyen
3/6 anonim válasza:
Mi nem tettünk tudatosan semmit. Ovu napján voltunk együtt, és utólag olvastam, hogy úgy eszem, mint a "lányos diéta" előírja. Persze nem teljesen. De nagyon lányt szerettem volna, és az is lett.
4/6 A kérdező kommentje:
Persze elsősorban az a fontos hogy egészséges legyen! De kiváncsi vagyok a tapasztalatokra.
2010. aug. 2. 12:29
5/6 anonim válasza:
Megneztem, hogy a kinai es a jonas naptar szerint abban a honapban kislany lehet, ha osszejon.Az egyuttletekre egyaltalan nem figyeltem, akkor szeretkeztunk, amikor mindketten akartuk, es ugy voltam vele, hogy mindegy, hogy milyen nemu, csak egeszseges legyen.Regebb viszont nagyon akartam,. hogy az elso gyerekem kislany legyen.Nem tudom, hogy puszta veletlen-e, vagy a naptar modszer bevallt, de megfogant es kislanyunk fog szuletni.
19+5 hetes pocis
6/6 anonim válasza:
mi minden módszert bevetettünk (a felsoroltakat), hogy kislány legyen. Az eredmény: kettőből kettő fiú. Szóval szerintem mégiscsak leginkább a véletlenen múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!